Worker Bee- rannekoru joustavalla ranteella. Tiikerinsilmä, maisemajaspis ja mehiläinen.

Kaunis hohtavan ruskean, kirjavan beigen ja toffeen sävyinen Worker Bee -rannekoru pronssinvärisine metallikoristeineen ja mehiläisineen on kaunis koru luonnonläheisten sävyjen ystävälle.

Mala-rannekorun kivihelmet ovat tiikerinsilmä (6-8 mm) ja maisemajaspis (6 mm).

Mukana nikkelivapaasta metallista välihelmiä, koristehelmiä ja pieni mehiläisamuletti.

Nyöri on mustaa joustavaa nailonnyöriä.

Koru on joustava ja sopii 16cm+17 cm ympärysmitalla oleville ranteille.


Tiikerinsilmä toimii muistutuksena sisäisen voiman valjastamisesta, yhä korkeammalle pyrkimisestä ja itsensä vähättelemisen lopettamisesta. Sillä kaikki tarvittava valo ja rakkaus on jo kätkettynä ihmisen itsensä sisälle. Piilottelun sijaan tiikerinsilmä pyrkii tuomaan kauniin itseluottamuksen pintaan. Tiikerinsilmä on voimakkaasti energiaa välittävä kivi, joka tuo valoa itsetunnolle. Perinteisesti tiikerinsilmää on pidetty mukana suojaavana amulettina pahan voimia vastaan. Sen sanotaan estävän kirouksia ja pitävän käyttäjänsä turvassa pahoilta voimilta. Suojelevien ominaisuuksiensä lisäksi tiikerinsilmä sisältää monia parantavia ominaisuuksia.

Maisemajaspiksessa on vaaleaan pohjaan kuvioitunut tummemmilla ruskeilla sävyillä maisemia tai näkymiä muistuttavia muotoja. Maisemajaspis yhdistetään kiviterapiassa kellertävien ja rusehtavien sävyjensä vuoksi keskittymiseen ja keskittämiseen. Se luo mukavuuden tunnetta ja haihduttaa pelkoja. Kivi liitetään myös vahvasti planeettamme tietoisuuteen ja sen hyvinvoinnista ylläpitämiseen.


Valitse variaatio:

15,90 €