Tree of Love -Mala. Seeprajaspis, huurrettu jade, ruusukvartsi, kirsikankukkajaspis ja metallinen puuamuletti ruusukvartsikivillä.

Loppuunmyyty

Upea Tree of Love -Malakoru, jossa on metallinen elämänpuuriipus, ruusukvartsisirukivillä koristeltuine lehtineen.  Kaunis ja herkkä sävymaailma läpikuultavasta ruusukvartsista seeprajaspiksen pehmeisiin, tummiin amatsoniitin harmaisiin sopii moneen vaatetukseen ja mielenmaisemaan.

Ihana lahjaidea!

Korukivinä ruusukvartsi (8 mm), kirsikankukkajaspis (8mm), huurrettu jade (6mm) ja pinkki seeprajaspis (6mm). Guruhelmenä on metallinen kaunis helmi. Elämänpuuamuletti on halkaisijaltaan 5cm ja on nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä metallinen -guruhelmi.

Nyöri on kaksinkertaista roosanväristä nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 50 cm.

Korun kanssa yhteensopiva rannekorun löydät täältä!

Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi.

Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Pinkki seeprajaspis rauhoittaa ja maadoittaa. Kivellä on hoitava ja tyynyttävä energia, joka auttaa löytämään yhteyden positiivisuuteen ja rakkauteen.

Kirsikankukkajaspis kuuluu kalsedonikiviryhmään ja sitä löytyy esimerkiksi Brasiliasta. Kivessä on hento vaaleanpunainen sävy mustin väriläikin. Kivi tunnetaan parantajakivenä, joka auttaa stressintäyteisissä ajoissa ja tuo eheyttä ja rauhallisuutta mukanaan.

49,90 €