Spring vibes -Mala. Akvamariini, jade, kalsiitti, bambunlehtiakaatti, avaimenperä ja amuletti.

Loppuunmyyty

Mala -kaulakoru luonnonläheisissä pastellisissa sävyissä tuomaan rauhallisuutta ja tasapainoa elämääsi. Käsinsolmittu Suomessa, Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Kivien sävyt vaihtelevat vaalean hunajan ja beigen sävyistä läpikuultavaan valkeaan. Kevään sävyjä, taivaan turkoosin pilkahdus, lämmittävän kalpean keltaisen auringon sävyt, lumen hohto ja sen alta paljastuvan maan sävyt yhdessä tekevät kevään ja uuden alun viboja. Lämpimän pastellinen kokonaisuus!

Malan kullanvärinen sydänmuletti on irroitettava. Malassa on kullanvärinen pieni metallinen avaimenperä (ei ole irroitettava) muutamalle avaimellesi. Metalliosat ovat nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korukivinä alvamariini (8mm), jade (6-8 mm), eläväpintainen bambunlehtiakaatti (6mm), kalsiitti (8 mm) ja valkoinen akaatti (6mm). Guruhelmenä on keltainen topaasijade. Mukana kaksi kullanväristä koristehelmeä ja kullanvärisiä pieniä metallihelmiä. Korun pään sidoksessa on valkoinen siemenhelmi.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) ja lisänä guruhelmi.

Nyöri on kaksinkertaista beigeä nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on n. 52 cm (avaimenperän päähän).

Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Akvamariini on omiaan rauhoittamaan herkkiä hermoja ja terävöittämään vaistoja. Rauhoittava ja stressiä vähentävä akvamariini karkottaa myös pelkoja, antaa voimaa sekä rohkeutta kantajalleen. Akvamariini on ollut perinteiden mukaan merten ja merenkulkijoiden suojakivi.

Mangano kalsiitti on sydämeen ja enkeleiden valtakuntaan yhdistettävä anteeksiannon kivi, joka vapauttaa pelkoa ja surua. Se tuo rakkautta mukanaan.

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta. Kiviterapian mukaan uskotaan, että akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta.

39,90 €