Sea breeze -rannekoru joustavalla ranteella. Lapis latsuli, akaatti, laavakivi.

Sinisiä sävyjä ja mustaa yhdistelevä Sea breeze -rannekoru on rento ja tyylikäs koru sinisten sävyjen ystävälle käsintehtynä Kotokurun hunajan pajasta sinulle tai lahjaksi.

Korukivinä lapis latsuli (8 mm), huurrettu ja krakeloitu akaatti (8 mm) ja laavakivi (6-8 mm).

Nyöri on mustaa joustavaa nailonnyöriä.

Koru on joustava ja sopii ranteille, joiden ympärysmitta on 18 cm.

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta.

Lapis latsuli kirkastaa ja harmonisoi kehoa ja mieltä. Se antaa voimaa omalle totuudelle ja rakkaudelle, sekä vahvistaa rakkaudellisia yhteyksiä, myös omaa itseään kohtaan. Lapis latsuli kehittää monien muidenkin kivien tavoin intuitiota. Se myös tukee rohkeutta olla omassa voimassa ja ilmaista oma totuutensa.

Laavakivi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen kanssa. Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa muutaman vuorokauden ajan.

19,90 €