Rock -rannekoru joustavalla ranteella. Hematiitti, picassojaspis ja laavakivi.

Tummanpuhuva, mustan ja harmaan sävyinen Rock rannekoru koru on vahva ja tyylikäs, voimaannuttava koru.

Korukivinä harmaankirjava picassojaspis (8 mm), hematiitti (8 mm) ja laavakivi (6-8 mm).

Korussa on hopean värisiä metallisia koristehelmiä kadmium- ja nikkelivapaasta metallista.

Rannekoru on joustava, jonka nyöri on silikoni.

Joustavaa rannekorua ei kannata ottaa mukaan saunaan ja jos se kastuu, annathan sen kuivua kaikessa rauhassa. Jos korua venyttää liikaa, se voi katketa. Mittaathan oikean mitan ranteestasi leveimmältä kohdalta mitaten.

Picassojaspis vahvistaa erityisesti luovuutta, taiteellisuutta ja positiivista energiaa.

Hematiitti purkaa negatiivisuuden ja estää sinua omaksumasta muiden negatiivisuutta. Se on vahva kivi, joka poistaa arkuutta, lisää itsetuntoa ja selviytymiskykyä sekä lisää myös tahdonvoimaa, luotettavuutta ja luottamusta.

Laavakivi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen kanssa. Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa muutaman vuorokauden ajan. 

Valitse variaatio:

19,90 €