Energy -rannekoru, säädettävä. Tiikerinsilmä, sitriini, kvartsi, amatsoniitti, ametisti ja mehiläinen.

Energy -rannekoru tuo mukanaan voimaa ja se kanavoi luovuuttasi positiiviseen suuntaan.

Kauniin eläväpintainen tiikerinsilmä toimii pohjana korun läpikuultaville sitriineille ja kvartsikiville. Mukana olevat pehmeän sävyiset amatsoniitit ja huurrettu ametisti rauhoittavat kokonaisuutta.

Korukivinä huurrettu tiikerinsilmä (6-8 mm), sitriini (6 mm) ja amatsoniitti (8 mm) ja huurrettu ametisti (8mm). Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Rannekorussa on edessä pieni mehiläisamuletti ja nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista valmistettuja koristehelmiä.

Nyöri on kaksinkertaista vaaleanruskeaa nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä on pienet siemenhelmet.

Koru on säädettävä ja sopii 18 cm+ ympärysmitalla oleville ranteille (M -L -koko).

Amatsoniitti on tunnettu koristeellisena kivenä jo Egyptin faaraoiden ajoista lähtien. Amatsoniitti kohottaa luovaa ilmaisua ja ykseyttä elämän kanssa, se tasoittaa hermostoa sekä auttaa unien tulkinnassa. Fyysisellä tasolla amatsoniitin sanotaan helpottavan lihasvaivoja. Amatsoniitti on hyvän olon kivi, joka rauhoittaa ja tyynnyttää hermoja ja huolien rasittamaa mieltä.

Tiikerinsilmä toimii muistutuksena sisäisen voiman valjastamisesta, yhä korkeammalle pyrkimisestä ja itsensä vähättelemisen lopettamisesta. Sillä kaikki tarvittava valo ja rakkaus on jo kätkettynä ihmisen itsensä sisälle. Piilottelun sijaan tiikerinsilmä pyrkii tuomaan kauniin itseluottamuksen pintaan. Tiikerinsilmä on voimakkaasti energiaa välittävä kivi, joka tuo valoa itsetunnolle. Perinteisesti tiikerinsilmää on pidetty mukana suojaavana amulettina pahan voimia vastaan. Sen sanotaan estävän kirouksia ja pitävän käyttäjänsä turvassa pahoilta voimilta. Suojelevien ominaisuuksiensä lisäksi tiikerinsilmä sisältää monia parantavia ominaisuuksia.

Sitriini symboloi kesäkuukausia ja auringonsäteitä. Se poistaa negatiiviset energiat ja suorastaan ryöpsäyttää yllesi positiivisuutta, kirkastunutta energiaa ja lämmintä valoa.

Kirkas kvartsi on yksi planeettamme voimakkaimmista kivistä muun muassa muotonsa vuoksi – se on kivi, joka lopettaa pahoja tapoja päänsärkyjen ohella. Kirkas kvartsi on kanavoiva kivi, joka kohottaa energian korkeimmalle mahdolliselle tasolle ja fyysisellä tasolla sitä voidaan suositella mihin vaivaan tahansa.

Ametisti rohkaisee sisäiseen rauhaan, taistelee riippuvaisuuksia vastaan, kuljettaa energiaa ja omaa korkean henkisen värähtelyn. Ametistin uskotaan myös karkottavan kielteisyyttä ja luovan rauhallisen ympäristön. Ametisti kannattaa ottaa esille silloin, kun ajatus on harhaileva ja mieli rauhaton, eikä tiedä, mitä tekisi seuraavaksi. Ametisti on helmikuun kuukaudenkivi ja Kalojen horoskooppikivi. Ametisti on myös mainio voimakivi horoskooppimerkki Jousimiehelle, Kauriille ja Vesimiehelle.


19,90 €