Princess of rock -rannekoru joustavalla ranteella. Silkkikivi, hematiitti, laavakivi ja zirkoniarengas.

Princess of rock -rannekoru joustavalla ranteella. Tumma, hopean, harmaan ja mustan sävyinen koru on loistelias koru arkeen tai juhlaan. Upea koru  klassisen tumman ystäville ja rockhenkisille tyypeille!

Korukivinä huurrettu silkkikivi (8 mm), hematiitti (6 mm), laavakivi (6 mm) ja zirkoniarengas hopean värisestä metallista.

Korussa on hopean värisiä koristehelmiä kadmium- ja nikkelivapaasta metallista.

Rannekoru on joustava ja nyöri on silikonia.

Silkkikiven uskotaan lisäävän kärsivällisyyttä ja selkeää ajattelua. Sen uskotaan myös edistävän itsehillintää ja sisäistä rauhallisuutta.

Hematiitti purkaa negatiivisuuden ja estää sinua omaksumasta muiden negatiivisuutta. Se on vahva kivi, joka poistaa arkuutta, lisää itsetuntoa ja selviytymiskykyä sekä lisää myös tahdonvoimaa, luotettavuutta ja luottamusta.

Laavakivi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen kanssa. Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa muutaman vuorokauden ajan. 

Valitse variaatio:

19,90 €