Princess of green -kaulakoru, lyhyt. Taiwan jade, valkoinen jade ja zirkoniarengas.

Kauniin rauhallinen Princess of green -lyhyt kaulakoru on loistelias koru arkeen tai juhlaan. Korun sävyt on helppo yhdistää vaatetukseen ja se tuo mukanaan onnea, positiivisuutta, viisautta, tasapainoa ja vakautta. Käsinsolmittu Kotokurun hunajan pajassa sinulle tai lahjaksi!

Kaulakoru on lyhyt ja laskeutuu kauniisti puseron kaula-aukon päälle.

Korussa on 46 kivihelmeä (6-8mm) sekä hopean värisiä koristehelmiä.

Nyöri on valkeaa, kaksinkertaista nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Kiinnityksenä hopean värinen papukaijalukko (korumetallia).

Korun ympärysmitta on n. 45,5 cm.

Korukivinä Taiwan jade (6-8 mm), huurrettu valkoinen jade (6 mm) ja zirkoniarengas hopean värisestä metallista.

Korussa on hopean värisiä koristehelmiä kadmium- ja nikkelivapaasta metallista.

Yhteensopiva rannekoru Princess of green löytyy TÄÄLTÄ!

Taiwan jade vähentää kielteisyyttä, edistää pitkäikäisyyttä ja unelmia. Tämä suojeleva kivi opettaa viisautta rauhassa ja houkuttelee hyvää onnea sekä ystäviä. Se tuo mukanaan vakautta ja positiivisuutta.

Vihreä jade tunnetaan myös härän, neitsyen, vaa'an ja kalojen horoskooppikivenä.

Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

32,90 €