Princess of glory -rannekoru joustavalla ranteella. Ametisti, akaatti ja zirkoniarengas.

Princess of glory -rannekoru joustavalla ranteella. Kauniin violetinsävyinen koru arkeen tai juhlaan. Upeat ametistit hohtavat ylellisyyttä ja voimaa, kuninkaallista purppuraa päivääsi.

Korukivinä ametisti (6-8 mm), huurrettu ja krakeloitu akaatti (6 mm), puuhelmi (6 mm) ja zirkoniarengas hopean värisestä metallista.

Korussa on hopean värisiä koristehelmiä kadmium- ja nikkelivapaasta metallista.

Rannekoru on joustava ja nyöri on silikonia.

Koru sopii ranteille, joiden ympärysmitta on n. 16 cm (S-koko).

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta. Akaatti voimistaa ja lataa muiden kivien voimia ja ominaisuuksia. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa.

Ametisti rohkaisee sisäiseen rauhaan, taistelee riippuvaisuuksia vastaan, kuljettaa energiaa ja omaa korkean henkisen värähtelyn. Ametistin uskotaan myös karkottavan kielteisyyttä ja luovan rauhallisen ympäristön. Ametisti kannattaa ottaa esille silloin, kun ajatus on harhaileva ja mieli rauhaton, eikä tiedä, mitä tekisi seuraavaksi. Ametisti on helmikuun kuukaudenkivi ja Kalojen horoskooppikivi. Ametisti on myös mainio voimakivi horoskooppimerkki Jousimiehelle, Kauriille ja Vesimiehelle.


19,90 €