Path of harmony -Mala. Kvartsi, maisemajaspis, savukvartsi, Picasso jaspis, kalsedoni, tiikerinsilmä, puuhelmi, avaimenperä ja pyöreä riipus.

Loppuunmyyty

Path of harmony, kivien, hiekan, kerman ja kullan värejä sopusointuisessa Mala -korussamme sinulle solmittuna Kotokurun hunajan pajassa.

Malan kauniin kullanruskeat tiikerinsilmät välkehtivät valon osuessa niihin. Kirkas, kuultava kvartsi ja eläväpintainen harmaasävyinen Picasso jaspis tuo vaihtelevuutta ja valoisuutta koruun. Pehmeän sävyiset maisemajaspiksen kivet ja puuhelmet ovat kermaisen kellertäviä ja sopivat hyvin kullanvärisiin metallihelmiin.

Korukivinä valkea kalsedoni (8 mm), tiikerinsilmä (8 mm), kirkas kvartsi (8 mm), harmaankirjava Picasso jaspis (8 mm), ruskeankirjava maisemajaspis (6mm) ja tumma ja tiikerikuvioinen puuhelmi (6mm). Guruhelmenä on maisemajaspis. Kullan sävyinen avaimenperä on korussa kiinteästi muutamaa avaintasi varten ja korussa on kullansävyisessä metallihäkissä yksi 8 mm tiikerinsilmähelmi. Metalliosat ovat nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä kaksi koristehelmeä ja pieniä kullanvärisiä metallihelmiä.

Nyöri on kaksinkertaista vaaleanruskeaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 51 cm.

Tiikerinsilmä toimii muistutuksena sisäisen voiman valjastamisesta, yhä korkeammalle pyrkimisestä ja itsensä vähättelemisen lopettamisesta. Sillä kaikki tarvittava valo ja rakkaus on jo kätkettynä ihmisen itsensä sisälle. Piilottelun sijaan tiikerinsilmä pyrkii tuomaan kauniin itseluottamuksen pintaan. Tiikerinsilmä on voimakkaasti energiaa välittävä kivi, joka tuo valoa itsetunnolle. Perinteisesti tiikerinsilmää on pidetty mukana suojaavana amulettina pahan voimia vastaan. Sen sanotaan estävän kirouksia ja pitävän käyttäjänsä turvassa pahoilta voimilta. Suojelevien ominaisuuksiensä lisäksi tiikerinsilmä sisältää monia parantavia ominaisuuksia.

Kirkas kvartsi on yksi planeettamme voimakkaimmista kivistä muun muassa muotonsa vuoksi – se on kivi, joka lopettaa pahoja tapoja päänsärkyjen ohella. Kirkas kvartsi on kanavoiva kivi, joka kohottaa energian korkeimmalle mahdolliselle tasolle ja fyysisellä tasolla sitä voidaan suositella mihin vaivaan tahansa.

Maisemajaspiksessa on vaaleaan pohjaan kuvioitunut tummemmilla ruskeilla sävyillä maisemia tai näkymiä muistuttavia muotoja. Maisemajaspis yhdistetään kiviterapiassa kellertävien ja rusehtavien sävyjensä vuoksi keskittymiseen ja keskittämiseen. Se luo mukavuuden tunnetta ja haihduttaa pelkoja. Kivi liitetään myös vahvasti planeettamme tietoisuuteen ja sen hyvinvoinnista ylläpitämiseen.

Picasso jaspis vahvistaa erityisesti luovuutta, taiteellisuutta ja positiivista energiaa.

Savukvartsi näyttää vangitsevan itseensä kaiken mystisen maailman viisauden. Sen todellinen vahvuus piilee sen voimakkaissa maadoitusominaisuuksissa. Savukvartsi on aina valmis neutraloimaan kaiken matkallasi kohtaamasi negatiivisuuden ja se on kuin ankkuri myrskyä vastaan. Kuten sielua hoitava monivitamiini, tämä kivi voi toimia myrkkyjen poistajana, positiivisen energian vahvistajana ja juurichakran talismaanina.

Kalsedoni on tunteellisten tarpeiden ja rehellisyyden ilmaisija, se lievittää katumusta. Kivi on hoivaava, se kutsuu huolehtivia vaistoja pintaan ja kohottaa ryhmien vakautta.

Puuhelmet toimivat korussa maadoittavana elementtinä. Vaaleiden puuhelmien pinta ei ole lakattu, joten voit halutessasi imeyttää helmiin tipan tai kaksi tuoksuöljyä valintasi mukaan.

39,90 €