Bee well -Mala-rannekoru, säädettävä. Kirsikankukka jaspis, hematiitti ja laavakivi.

Säädettävä Mala-rannekoru hempeästä kirsikankukka jaspiksesta (8mm), laavakivestä ja yhdestä hematiitista. Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Säätönyörin päässä siemenhelmet ja mukana pieni amuletti Made with love (irroitettava).

Rannekoru on säädettävä ja käy ranteillle 18cm-23cm+

Rannekorun amuletti on nikkelivapaata metallia.

Jaspis on voimakas fyysinen parantaja, joka suojelee kielteisyyttä vastaan. Jaspis hoitaa, suojelee ja maadoittaa kohottaen mielialaa. Jaspis toimii hitaasti, joten anna sille aikaa.

Hematiitin sanotaan olevan maadoittava ja tervettä talonpoikaisjärkeä sekä eloonjäämisviettiä edistävä kivi, jota suositellaan myös unettomuuteen. Hematiitti stimuloi keskittymistä, poistaa itse asetettuja rajoituksia ja omaa vahvan yang -elementin. Fyysisellä tasolla hematiitti liitetään muun muassa jalkoihin.

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Luontaisesti huokoisia laavakiviä käytetään myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää pari tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

19,90 €