Feel lucky -Mala-rannekoru, joustava ranne. Vihreä aventuriini, keltainen jade, huurrettu amatsoniitti ja puuhelmi.

Mala-rannekoru keltaisesta jadehelmestä (8 mm), vihreästä aventuriinista (8 mm) ja huurretusta amatsoniitista (6mm). Puuhelmiä (6mm) on 18 kappaletta. Mukana nikkelivapaasta metallista välihelmiä ja pieni silmäamuletti tähden muotoisena.

Nyöri on kaksinkertaista joustavaa nailonnyöriä.

Koru on joustava ja sopii 16cm-19+cm ympärysmitalla oleville ranteille.

Amatsoniitti on tunnettu koristeellisena kivenä jo Egyptin faaraoiden ajoista lähtien. Amatsoniitti virittää astraalikehoja, kohottaa luovaa ilmaisua ja ykseyttä elämän kanssa, se tasoittaa hermostoa sekä auttaa unien tulkinnassa. Fyysisellä tasolla amatsoniitin sanotaan helpottavan lihasvaivoja. Amatsoniitti on hyvän olon kivi, joka rauhoittaa ja tyynnyttää hermoja ja huolien rasittamaa mieltä.

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta. Vihreä aventuriini on erittäin hyvä kivi meditaatioon.

Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Puuhelmeen voi sipaista tipan eteeristä öljyä ja antaa imeytyä ennen käyttöä. Öljy tuo tuoksua. Muistathan, että eteerisiä öljyjä ei ole tarkoitettu laitettavan suoraan iholle niiden mahdollisten allergeenien vuoksi. Imeytä siis helmiin rauhassa ennen käyttöä.

15,90 €