Sacred waters -Mala. Lapis latsuli, jade, akaatti, sodaliitti, aventuriini ja lehtiriipus kivisiruilla.

Loppuunmyyty

Mala -kaulakoru sinisen sävyjen ystävälle. Käsinsolmittu Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Upean sininen Sacred waters -Mala on upea ja näyttävä koru. Lapis latsulin tumman sinisen sävyt vaihtuvat huurretun sodaliitin pehmeän siniseen ja lopulta vaaleaan, kuultavaan siniseen jadekiveen.

Korukivinä lapis latsuli (8 mm), huurrettu ja krakeloitu sininen akaatti (6 mm), aventuriini (8mm), huurrettu sodaliitti (6 mm) ja jade (6 mm).

Guruhelmenä on sinisen kirjava fossiili.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä guruhelmi. Korussa on koristeellisia metallihelmiä nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista. Riipukseen on sidottu lapis latsuli -kivisiruhelmiä ja korun päässä roikkuu sininen jadekivihelmi.

Nyöri on kaksinkertaista sinistä nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 53 cm (amuletti mukaan lukien).

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta.

Lapis latsuli kirkastaa ja harmonisoi kehoa ja mieltä. Se antaa voimaa omalle totuudelle ja rakkaudelle, sekä vahvistaa rakkaudellisia yhteyksiä, myös omaa itseään kohtaan. Lapis latsuli kehittää monien muidenkin kivien tavoin intuitiota. Se myös tukee rohkeutta olla omassa voimassa ja ilmaista oma totuutensa.

Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Sekaannusta poistava sodaliitti tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirran. Se vahvistaa myös intuitiota ja auttaa meitä näkemään fyysistä näkymättömyyttä sekä ennusunia. Fyysisellä tasolla sodaliitti on umpierityksen kivi, joka taistelee myös säteilyä ja unettomuutta vastaan.

Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti voimistaa ja lataa muiden kivien voimia ja ominaisuuksia. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa.

49,90 €