Live your dream -Mala. Karneoli, tiikerinsilmä, laavakivi, jade, amuletti ja avaimenperä.

Loppuunmyyty

Kauniin hehkuvien maanläheisten värien ystävälle mala -koru, joka on käsinsolmittu Kuopiossa, Kotokurun hunajan pajassa. Korukivinä kauniisti hehkuva karneoli (6mm), vivahteikas tiikerinsilmä (6mm) ja laavakivi (6-8mm). Guruhelmenä on kauniin oranssi/keltainen jade -helmi.

Korussa on 108 helmeä, sekä guruhelmi. Nyöri on kaksinkertaista mustaa nailonnyöriä. Mukana nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista hopeanvärisiä helmiä.

Avaimenperä ja amuletti Live your dream on nikkelivapaata terästä. Riipus on irroitettava ja voit halutessasi laittaa vaikka avaimenperään roikkumaan oman riipuksesi.

Korun ympärysmitta on 96 cm.

Karneoli antaa sekä rohkeutta, että kykyä osoittaa myötätuntoa. Sen avulla voi karkottaa vihan, pelon, kateuden, raivon, mustasukkaisuuden ja surun kaltaiset kielteiset tunteet. Karneoli vapauttaa surua, kateutta, pelkoja, apatiaa ja raivoa. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä. Fyysisellä tasolla karneoli voi olla hyödyllinen muun muassa hedelmällisyyden kasvattamisessa ja reumatismissa.

Tiikerinsilmä on nimensä mukaisesti hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, sen kerrotaan lisäävän itseluottamusta ja vapauttavan stressistä. Tiikerinsilmä auttaa saavuttamaan kirkkauden ja omaa hiottuna lähes hypnoottisen voiman.

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Pinnaltaan huokoisia laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää muutama tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

39,90 €