Karma -Mala. Turkoosi, jade, amatsoniitti, jaspis, avaimenperä ja amuletti.

Loppuunmyyty

Karma -Mala on raikas, turkoosin sävyinen koru jossa vedenvihreän ja maan sävyt yhdistyvät raikkaaseen valkoiseen. Kaunis aqua terra -jaspis maalauksellisine väreineen ja kuvioineen tuo pirteyttä kirkkaan turkoosin rinnalla. Jos haet luovuuden sykäystä, puhdistautumista vanhasta ja suuntaa eteenpäin, olet löytänyt korusi!

Korukivinä turkoosi (6-8 mm), aqua terra jaspis (8 mm), fasettihiottu kukka-amatsoniitti (8 mm), jade (6mm) ja amatsoniitti (6mm).

Korussa on 108 helmeä (6-8mm), metallinen guruhelmi ja pieniä hopeanvärisiä metallihelmiä, sekä kaksi koristehelmeä antiikkihopean värisenä. Korussa on hopean värinen amuletti "karma" (irroitettava) ja hopeanvärinen avaimenperä muutamalle avaimellesi.

Nyöri on kaksinkertaista vaniljan väristä nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 52 cm.

Ystävyyttä kohottavan turkoosin suojelevat voimat helpottavat henkistä virittäytymistä ja rentoutumista sekä auttavat löytämään oman, todellisen elämäntarkoituksen. Turkoosi on puhdistautumisen kivi, joka fyysisellä tasolla liitetään vahvasti keuhkoihin ja hengitystiehyeisiin.

 Jade kohottaa ihmisen luovuutta ja auttaa häntä löytämään elämässään ratkaisuja ongelmiin. Jos ihminen kokee syyllisyyttä tai tappioita, jade auttaa häntä selviytymään noista tilanteista ja tunnelmista. Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Amatsoniitti on tunnettu koristeellisena kivenä jo Egyptin faaraoiden ajoista lähtien. Amatsoniitti kohottaa luovaa ilmaisua ja ykseyttä elämän kanssa, se tasoittaa hermostoa sekä auttaa unien tulkinnassa. Fyysisellä tasolla amatsoniitin sanotaan helpottavan lihasvaivoja. Amatsoniitti on hyvän olon kivi, joka rauhoittaa ja tyynnyttää hermoja ja huolien rasittamaa mieltä.

Jaspis on hyvä kivi lähelläsi silloin, kun sinusta tuntuu, että asiat ovat tulossa ylivoimaisiksi tai olet lähellä loppuunpalamista. Jaspiksella sanotaan olevan vahva parantava voima emotionaalisten ongelmien parantamiseksi. Tämä kivi on erityisen hyödyllinen, jos olet täynnä epätoivoa etkä löydä toivoa tulevaisuudesta.

39,90 €