Earth power -Mala. Jade, tiikerinsilmä, akaatti, bambunlehtiakaatti ja tasseli.

Loppuunmyyty

Earth power -Mala, sopusointuinen maan värien sommitelma luonnonläheisten värien ystäville sinulle käsinsolmittuna Kotokurun hunajan pajasta.

Malan valkoinen, huurrettu jade ja kauniin kullanruskeat tiikerinsilmät välkehtivät valon osuessa niihin ja tuovat vaihtelevuutta ja valoisuutta koruun. Valkoinen tasseli viimeistelee korun kauniisti.

Pehmeän sävyiset bambunlehtiakaatin kivet vaihtavat väriään vaaleasta punertaviin ja harmaan sävyihin sopusointuisesti. 

Korukivinä huurrettu jade (8 mm), tiikerinsilmä (6-8 mm), bambunlehtiakaatti (6 mm) ja akaatti (6 mm).

Korun metallihelmet ovat nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) ja metallinen guruhelmi ja päässä kauniin valkoinen tasseli.

Nyöri on kaksinkertaista ruskeaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Korun päässä on pieni valkoinen siemenhelmi.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 75 cm.

Tiikerinsilmä toimii muistutuksena sisäisen voiman valjastamisesta, yhä korkeammalle pyrkimisestä ja itsensä vähättelemisen lopettamisesta. Sillä kaikki tarvittava valo ja rakkaus on jo kätkettynä ihmisen itsensä sisälle. Piilottelun sijaan tiikerinsilmä pyrkii tuomaan kauniin itseluottamuksen pintaan. Tiikerinsilmä on voimakkaasti energiaa välittävä kivi, joka tuo valoa itsetunnolle. Perinteisesti tiikerinsilmää on pidetty mukana suojaavana amulettina pahan voimia vastaan. Sen sanotaan estävän kirouksia ja pitävän käyttäjänsä turvassa pahoilta voimilta. Suojelevien ominaisuuksiensä lisäksi tiikerinsilmä sisältää monia parantavia ominaisuuksia.

Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti voimistaa ja lataa muiden kivien voimia ja ominaisuuksia. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa.

Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.


Jokainen koru on oma yksilönsä ja helmien värit ja muodot saattavat poiketa kuvassa olevasta hieman. Tämä on käsintehdyn korun ja uniikkien kivihelmien ominaisuus, ei virhe.


44,90 €