Honey -rannekoru säädettävällä ranteella. Jade, karneoli, tiikerinsilmä, puuhelmi ja mehiläisamuletti.

Lämminsävyinen Honey -rannekoru mehiläisamuletilla tuo iloa ja rohkeutta päivääsi! Sävymaailma vaihtuu tumman ruskeasta puuhelmestä oranssin ja keltaisen eri sävyihin. Kuten hunajammekin voivat olla sävyiltään hyvin eriaisia, niin tähänkin koruun on koottu erilaisia hunajien sävyjä!

Korukivinä honey jade (8 mm), keltainen jade (8 mm), karneoli (8 mm), tiikerinsilmä (8 mm) ja puuhelmi (6 mm). Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Rannekorussa on edessä pieni mehiläisamuletti (irroitettava).

Nyöri on kaksinkertaista vaalean keltaista nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä on pienet kuparinsävyiset siemenhelmet.

Koru on säädettävä ja sopii 16 cm+ ympärysmitalla oleville ranteille (S-M -koko).

Karneoli antaa sekä rohkeutta, että kykyä osoittaa myötätuntoa. Sen avulla voi karkottaa vihan, pelon, kateuden, raivon, mustasukkaisuuden ja surun kaltaiset kielteiset tunteet. Karneoli vapauttaa surua, kateutta, pelkoja, apatiaa ja raivoa. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä.

Keltainen jade on rauhallisesti voimistava, tuo iloa ja onnellisuutta elämään.

Tiikerinsilmä on nimensä mukaisesti hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, sen kerrotaan lisäävän itseluottamusta ja vapauttavan stressistä. Tiikerinsilmä auttaa saavuttamaan kirkkauden ja omaa hiottuna lähes hypnoottisen voiman.

Puuhelmi toimii maadoittavana korunosana. Puuhelmiin voi tipauttaa pisaran eteeristä öljyä ja antaa rauhassa imeytyä. Kevyt tuoksu seuraa sinua päivän pari!

19,90 €