Heart -Mala. Kvartsi, seeprajaspis, akaatti, laavakivi ja sydänriipus.

Loppuunmyyty

Mala -kaulakoru vaaleiden sävyjen ystävälle. Käsinsolmittu Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Valkoisissa ja pastellisissa harmaissa ja persikkaisissa, utuisissa sävyissä tehty Mala-koru sopii monenlaisten värien kanssa, joten se on helppo yhdistää vaatetukseen. Kivien sävyt vaihtelevat pastellisen kirjavasta, harmaanpersikkaisista pinkin seeprajaspiksen väreistä läpikuultavaan kvartsikivihelmeen.

Heart -Mala on upea katseenvangitsija arkeen tai juhlaan!

Korukivinä seeprajaspis (6 -8 mm), kvartsi (8 mm), akaatti (6mm) ja valkoinen laavakivi (6-8 mm). Guruhelmenä metalihelmi.

Hopean sävyinen sydänriipus on kauniisti kuvioitu filigraanikoukeroin ja on nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä metallinen -guruhelmi. Korussa on metallisia koristehelmiä. Amuletti on irroitettava. Amuletin koko on lev. 3,5 cm ja korkeus 3,5 cm.

Nyöri on kaksinkertaista vaaleanpunertavaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 50,5 cm.

Seeprajaspiksen uskotaan rauhoittavan tunteita. Se on yleisparantava kivi, joka kiviterapian mukaan helpottaa depressiota ja tasapainottaa ailahtelevaista mieltä. Muiden jaspisten tapaan seeprajaspis on energisoiva ja virkistävä toiminnan kivi, joka sopii maadoittamiseen.

Kirkas kvartsi on yksi voimakkaimmista kivistä. Kirkas kvartsi on kanavoiva kivi, joka kohottaa energian korkeimmalle mahdolliselle tasolle ja fyysisellä tasolla sitä voidaan suositella mihin vaivaan tahansa.

Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta.

Laavakivi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen kanssa. Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa muutaman vuorokauden ajan. Valkoisiin laavakiviin kannattaa lisätä väritöntä öljyä kivien värjäytymisen estämiseksi. 

44,90 €