Green fields -rannekoru joustavalla ranteella. Sammalakaatti, intian akaatti ja laavakivi.

Upea, vihreän, mustan ja kuparin sävyinen Green fields -rannekoru joustavalla ranteella sopii voimakoruksi metsien ja niittyjen samoilijalle.

Korukivinä sammalakaatti (8 mm), intian akaatti (6 mm) ja laavakivi (6-8 mm).

Korussa on kuparin värisiä koristehelmiä kadmium- ja nikkelivapaasta metallista.

Rannekoru on joustava ja nyöri on silikonia.

Koru sopii ranteille, joiden ympärysmitta on 18 cm (M-koko).

Sammalakaatti rauhoittaa ja tasapainottaa sekä mielen että tunteet. Ihminen vapautuu oman egonsa korostamisesta ja tärkeilystä. Sammalakaatti voimistaa yhteyttä luontoon ja sen parantaviin voimiin ja auttaa lievittämään ahdistuksen, stressin ja jännityksen aikaansaamia oireita. Sammalakaatti puhdistaa immuunijärjestelmää etenkin tulehdusten jälkeen ja helpottaa flunssan ja influenssan oireita. Tekee hyvää ruoansulatukselle ja silmille, ja hoitaa ulkoisesti käytettynä eliksiirinä iho-ongelmia.

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta.

Laavakivi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen kanssa. Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa muutaman vuorokauden ajan.

19,90 €