Bee all that you can -Mala. Tiikerinsilmä, kvartsi, maisemajaspis, akaatti, jaspis, avaimenperä ja amuletti.

Bee all that you can -Mala vahvistaa itseluottamusta ja tuo voimaa toteuttaa päämääräsi.

Malan kauniin kullanruskeat tiikerinsilmät välkehtivät valon osuessa niihin. Kirkas, kuultava kvartsi ja eläväpintainen harmaasävyinen maisemajaspis tuo vaihtelevuutta ja valoisuutta koruun. Valkoisia akaattihelmiä on korussa raikastamassa kokonaisuutta.

Korukivinä tiikerinsilmä (6-8 mm), kvartsi (8 mm), maisemajaspis (6mm) ja valkoinen akaatti (6mm). Guruhelmenä on silver leaf jaspis ja messingin sävyinen avaimenperä ja sydänriipus nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä kaksi koristehelmeä ja pieniä messinginvärisiä metallihelmiä.

Nyöri on kaksinkertaista ruskeaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 48 cm.

Tiikerinsilmä toimii muistutuksena sisäisen voiman valjastamisesta, yhä korkeammalle pyrkimisestä ja itsensä vähättelemisen lopettamisesta. Sillä kaikki tarvittava valo ja rakkaus on jo kätkettynä ihmisen itsensä sisälle. Piilottelun sijaan tiikerinsilmä pyrkii tuomaan kauniin itseluottamuksen pintaan. Tiikerinsilmä on voimakkaasti energiaa välittävä kivi, joka tuo valoa itsetunnolle. Perinteisesti tiikerinsilmää on pidetty mukana suojaavana amulettina pahan voimia vastaan. Sen sanotaan estävän kirouksia ja pitävän käyttäjänsä turvassa pahoilta voimilta. Suojelevien ominaisuuksiensä lisäksi tiikerinsilmä sisältää monia parantavia ominaisuuksia.

Kirkas kvartsi on yksi planeettamme voimakkaimmista kivistä muun muassa muotonsa vuoksi – se on kivi, joka lopettaa pahoja tapoja päänsärkyjen ohella. Kirkas kvartsi on kanavoiva kivi, joka kohottaa energian korkeimmalle mahdolliselle tasolle ja fyysisellä tasolla sitä voidaan suositella mihin vaivaan tahansa.

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta. 

Maisemajaspiksessa on vaaleaan pohjaan kuvioitunut tummemmilla ruskeilla sävyillä maisemia tai näkymiä muistuttavia muotoja. Maisemajaspis yhdistetään kiviterapiassa kellertävien ja rusehtavien sävyjensä vuoksi keskittymiseen ja keskittämiseen. Se luo mukavuuden tunnetta ja haihduttaa pelkoja. Kivi liitetään myös vahvasti planeettamme tietoisuuteen ja sen hyvinvoinnista ylläpitämiseen.

39,90 €