Gardenia -rannekoru säädettävällä ranteella. Ruusukvartsi, kirsikankukkajaspis, aventuriini, honey jade ja ametisti.

Uutta!

Gardenia -rannekoru on kuin puutarhan kukkien värien tuulahdus sopusointuisena kokonaisuutena. Sinulle käsinsolmittuna Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa, joka nautit luonnon väreistä ja kukkien tuomasta ilosta!

Raikaan ruusukvartsin herkän vaalenpunaisen, ametistin lilan, honey jaden keltaisen ja kaiken tasapainottavan vihreän aventuriinin kokonaisuus on kuin ihanan iloinen kurkkaus kukkivaan hortensiapensaaseen ja muihin syksyn kukkiin! Mukana lämpimän sävyisiä ruusukultaisia koristehelmiä.

Korukivinä ruusukvartsi (6-8 mm), honey jade (8 mm), aventuriini (6-8 mm), ametisti (6 mm) ja huurrettu kirsikankukkajaspis (6-8 mm). 

Nyöri on kaksinkertaista vaaleanpunertavaa nailonnyöriä. Helmien välissä on käsinsolmittu solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on 18 + cm (M -L -koko)..

Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi.

Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta.

Ametisti rohkaisee sisäiseen rauhaan, taistelee riippuvaisuuksia vastaan, kuljettaa energiaa ja omaa korkean henkisen värähtelyn. Ametistin uskotaan myös karkottavan kielteisyyttä ja luovan rauhallisen ympäristön. Ametisti kannattaa ottaa esille silloin, kun ajatus on harhaileva ja mieli rauhaton, eikä tiedä, mitä tekisi seuraavaksi. Ametisti on helmikuun kuukaudenkivi ja Kalojen horoskooppikivi. Ametisti on myös mainio voimakivi horoskooppimerkki Jousimiehelle, Kauriille ja Vesimiehelle.

Kirsikankukkajaspis kuuluu kalsedonikiviryhmään ja sitä löytyy esimerkiksi Brasiliasta. Kivessä on hento vaaleanpunainen sävy mustin väriläikin. Kivi tunnetaan parantajakivenä, joka auttaa stressintäyteisissä ajoissa ja tuo eheyttä ja rauhallisuutta mukanaan.

19,90 €