Forest -Mala. Sammalakaatti, huurrettu jade, aventuriini, intian akaatti, akaatti, avaimenperä ja riipus.

Loppuunmyyty

Ihanan metsäisin värein tehty Forest -Mala, jossa on metallinen lehtiriipus ja avaimenperä. Vihreän ja valkoisen rauhoittava värimaailma johdattaa sinut mukanaan hämärille metsäpoluille ja sammalmättäille.

Korukivinä sammalakaatti (8-6mm), aventuriini (8-6mm), huurrettu oliviinsävyinen jade (6mm), huurrettu valkoinen jade (6 mm), valkoinen akaatti (6 mm) ja intian akaatti (6mm). Guruhelmenä on kaunis aventuriini. Avaimenperä, metalliset pienet helmet ja lehtiriipus ovat hopeanväristä nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä guruhelmi.

Nyöri on kaksinkertaista vihreää, kestävää nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 51 cm.

Sammalakaatti rauhoittaa ja tasapainottaa sekä mielen että tunteet. Ihminen vapautuu oman egonsa korostamisesta ja tärkeilystä. Sammalakaatti voimistaa yhteyttä luontoon ja sen parantaviin voimiin ja auttaa lievittämään ahdistuksen, stressin ja jännityksen aikaansaamia oireita. Sammalakaatti puhdistaa immuunijärjestelmää etenkin tulehdusten jälkeen ja helpottaa flunssan ja influenssan oireita. Tekee hyvää ruoansulatukselle ja silmille, ja hoitaa ulkoisesti käytettynä eliksiirinä iho-ongelmia.

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta.

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta.

Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.


39,90 €