Forest -kaulakoru, lyhyt. Sammalakaatti, kuukivi, akaatti, seeprajaspis, lehtiamuletti.

Ihanan vihreänsävyinen Forest -kaulakoru on kaunis pidettäväksi arkena tai vaikka juhlaan.

Kaulakoru on lyhyt (46,5 cm ympärysmitta) ja se laskeutuu kauniisti puseron kaula-aukon päälle.

Kaulakorun riipus on tummaa metallia oleva tyylitelty lehti ja se on nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia. Riipus on 4,5 cm korkea.

Korukivinä kuukivi (6-8 mm), sammalakaatti (8 mm), aventuriini (6-8 mm) ja seeprajaspis (6 mm).

Korussa on 48 helmeä (6-8mm) sekä hopean värisiä koristehelmiä.

Nyöri on vihreää nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Kiinnityksenä teräksinen papukaijalukko.

Korun ympärysmitta on 46,5 cm.

Sammalakaatti rauhoittaa ja tasapainottaa sekä mielen että tunteet. Ihminen vapautuu oman egonsa korostamisesta ja tärkeilystä. Sammalakaatti voimistaa yhteyttä luontoon ja sen parantaviin voimiin ja auttaa lievittämään ahdistuksen, stressin ja jännityksen aikaansaamia oireita. Sammalakaatti puhdistaa immuunijärjestelmää etenkin tulehdusten jälkeen ja helpottaa flunssan ja influenssan oireita. Tekee hyvää ruoansulatukselle ja silmille, ja hoitaa ulkoisesti käytettynä eliksiirinä iho-ongelmia.

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta.

Salaperäinen, kuultava kuukivi on onnekkaan rakkauden kivi, rauhoittava ja itseään tutkiskeleva. Se avustaa tunteiden vapauttamisessa sekä selvänäkökykyjen kehittymisessä.

Seeprajaspis rauhoittaa ja maadoittaa. Kivellä on hoitava ja tyynyttävä energia, joka auttaa löytämään yhteyden positiivisuuteen ja rakkauteen.

32,90 €