Forest love -Mala. Sammalakaatti, unakiitti, laavakivi, puuhelmi ja sydänriipus kivisiruilla.

Loppuunmyyty

Tunnelmallinen, metsän värejä toistava Forest love -Mala -kaulakoru vihreän, punaisen ja mustan sävyissä. 

Käsinsolmittu Suomessa, Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Kivien sävyt vaihtelevat sammalakaatin vihreän sävyistä ja kirjavaan puna-oliivinvihreään unakiittikiveen. Musta laavakivi tuo vakautta ja rauhallisuutta ja näyttävyyttä koruun.

Malan sydämenmuotoinen riipus on messingin värinen ja irroitettava. Sydänriipukseen on kiinnitetty tiikerinsilmä, savukvartsi ja lasikivisiruja, jotka liikkuvat kauniisti korussa.

Korukivinä unakiitti (6-8mm), sammalakaatti (6-8 mm) ja musta laavakivi (6-8 mm).  Mukana messingin sävyisiä metallikoristehelmiä ja kaunis vihreänsävyinen puuhelmi (8 mm).

Korussa on 108 helmeä (6-8mm).

Nyöri on kaksinkertaista vihreää nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Korun päässä on musta siemenhelmi.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 54 cm.

Oman voiman tunnetta kohottavan unakiitin ominaisuuksiin kuuluvat lempeys, rauhallisuus ja karismaattisuus. Se tasapainottaa tunnekehoa ja vapauttaa tukkeumista erityisesti sydänchakran alueella. Unakiitilla on myös kyky muuttaa kielteisiä asioita myönteisiksi.

Sammalakaatti rauhoittaa ja tasapainottaa sekä mielen että tunteet. Ihminen vapautuu oman egonsa korostamisesta ja tärkeilystä. Sammalakaatti voimistaa yhteyttä luontoon ja sen parantaviin voimiin ja auttaa lievittämään ahdistuksen, stressin ja jännityksen aikaansaamia oireita. Sammalakaatti puhdistaa immuunijärjestelmää etenkin tulehdusten jälkeen ja helpottaa flunssan ja influenssan oireita. Tekee hyvää ruoansulatukselle ja silmille, ja hoitaa ulkoisesti käytettynä eliksiirinä iho-ongelmia.

Laavakivi ja puuhelmi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Huokoisia laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa muutaman vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.


44,90 €