Tree of life -Mala. Aventuriini, sammalakaatti, Picasso jaspis, turmaliini ja amuletti.

Loppuunmyyty

Tree of life Mala -kaulakoru, joka on käsinsolmittu Suomessa. 

Kauniin vihreän ja harmaansävyisissä kivihelmien väreissä näet ruohon, sammaleen ja lehtien sävyjä joiden taustalla on tukena mustanpuhuva turmaliini. 

Korukivinä metsäinen sammalakaatti (8 mm), ilmeikäs, harmaasävyinen Picasso jaspis (8 mm), musta turmaliini (6 mm) ja kuultavan vihreä aventuriini (6 mm). Guruhelmenä on aventuriini.

Korussa on 108 helmeä sekä kaunis aventuriini -guruhelmi. Nyöri on kaksinkertaista vihreää nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Avaimenperä ja elämänpuuriipus on nikkelivapaata terästä. Korussa on myös pieniä tummia metallihelmiä ja kaksi koristeellista metallihelmeä.

Korun mitta niskasta on noin 52 cm.

Sammalakaatti rauhoittaa ja tasapainottaa sekä mielen että tunteet. Ihminen vapautuu oman egonsa korostamisesta ja tärkeilystä. Sammalakaatti voimistaa yhteyttä luontoon ja sen parantaviin voimiin ja auttaa lievittämään ahdistuksen, stressin ja jännityksen aikaansaamia oireita. Sammalakaatti puhdistaa immuunijärjestelmää etenkin tulehdusten jälkeen ja helpottaa flunssan ja influenssan oireita. Tekee hyvää ruoansulatukselle ja silmille, ja hoitaa ulkoisesti käytettynä eliksiirinä iho-ongelmia.

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta. Vihreä aventuriini on erittäin hyvä kivi meditaatioon.

Mustan turmaliinin uskotaan suojaavan loitsuja ja kaikkea, niin sisä- kuin ulkopuoleltakin tulevaa, kielteistä energiaa vastaan.
Horoskooppimerkki kauris liitetään mustaan turmaliiniin ja turmaliini on lokakuun kuukaudenkivi Suomen Kultaseppien luettelon mukaan.

Jaspis antaa elinvoimaa, päättäväisyyttä ja kykyä keskittyä sekä suojaa kielteisiä ajatuksia vastaan. Jaspis lievittää kipuja ja vahvistaa kantajaansa, antaa fyysistä voimaa ja lisää turvallisuuden tunnetta. Sillä on myös suojaava vaikutus. Jaspis auttaa elämään hetkessä.

44,90 €