Elämänpuu -Mala. Sammalakaatti, huurrettu lemon jade, vihreä aventuriini ja vihreä jade.

Mala -kaulakoru, joka on käsinsolmittu Suomessa. Korukivinä metsäinen sammalakaatti, piristävä huurrettu lemon jade ja kuultava vihreä aventuriini . Guruhelmenä on syvän vihreä jade.

Korussa on 108 helmeä (6mm helmiä ja kaksi 8mm helmeä), sekä kaunis vihreä jade -guruhelmi. Nyöri on kaksinkertaista vihreää nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Avaimenperä ja elämänpuuriipus on nikkelivapaata terästä. Riipus on irroitettava ja voit halutessasi laittaa vaikka avaimenperään roikkumaan oman riipuksesi.

Korun ympärysmitta on 98 cm.

Sammalakaatti rauhoittaa ja tasapainottaa sekä mielen että tunteet. Ihminen vapautuu oman egonsa korostamisesta ja tärkeilystä. Sammalakaatti voimistaa yhteyttä luontoon ja sen parantaviin voimiin ja auttaa lievittämään ahdistuksen, stressin ja jännityksen aikaansaamia oireita. Sammalakaatti puhdistaa immuunijärjestelmää etenkin tulehdusten jälkeen ja helpottaa flunssan ja influenssan oireita. Tekee hyvää ruoansulatukselle ja silmille, ja hoitaa ulkoisesti käytettynä eliksiirinä iho-ongelmia.

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta. Vihreä aventuriini on erittäin hyvä kivi meditaatioon.

Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

39,90 €