Dream -rannekoru säädettävällä ranteella. Savukvartsi, tiikerisilmä, laavakivi ja riipus.

Upean tumman mahongin, ruskean ja mustan sävyinen Dream-rannekoru säädettävällä ranteella.

Korukivinä läpikuultava savukvartsi (8 mm), eläväinen tiikerinsilmä (8 mm) ja rosoinen laavakivi (6-8 mm).  Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Rannekorussa on edessä pieni kuparoitu "dream"-tekstillä oleva amuletti (irroitettava).

Nyöri on kaksinkertaista ruskeaa nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä on pienet kuparinsävyiset siemenhelmet.

Koru on säädettävä ja sopii 17 cm+ ympärysmitalla oleville ranteille (M -koko).

Savukvartsi näyttää vangitsevan itseensä kaiken mystisen maailman viisauden. Sen todellinen vahvuus piilee sen voimakkaissa maadoitusominaisuuksissa. Savukvartsi on aina valmis neutraloimaan kaiken matkallasi kohtaamasi negatiivisuuden ja se on kuin ankkuri myrskyä vastaan. Kuten sielua hoitava monivitamiini, tämä kivi voi toimia myrkkyjen poistajana, positiivisen energian vahvistajana ja juurichakran talismaanina.

Tiikerinsilmä on nimensä mukaisesti hyvin suojeleva kivi, joka opettaa pysähtymään, katselemaan ja kuuntelemaan ennen seuraavaa isoa loikkaa eteenpäin. Kivi on hyvä työasioille, sen kerrotaan lisäävän itseluottamusta ja vapauttavan stressistä. Tiikerinsilmä auttaa saavuttamaan kirkkauden ja omaa hiottuna lähes hypnoottisen voiman.

Laavakivi omaa sekä maan että tulen energian. Tämän vuoksi kivi on tehokas raivaamaan negatiivista energiaa, tehden tilaa uudelle kasvulle. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Tipauta pisara, kaksi tuoksyöljyä pinnaltaan huokoiseen laavakiveen ja anna imeytyä rauhassa. Saat itsellesi tuoksuvan rannekorun päivän, parin ajaksi!

19,90 €