Bee true to yourself -Mala-rannekoru, säädettävä. Punainen turkoosi, laavakivi.

Säädettävä Mala-rannekoru punaiseksi värjätystä turkoosista (8mm) ja laavakivestä (8mm, 6mm). Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Nyöri on kaksinkertaista mustaa nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä siemenhelmet ja mukana pieni amuletti Made with love (irroitettava).

Koru on säädettävä ja sopii 17cm-20cm ympärysmitalla oleville ranteille.

Ystävyyttä kohottavan turkoosin suojelevat voimat helpottavat henkistä virittäytymistä ja rentoutumista sekä auttavat löytämään oman, todellisen elämäntarkoituksen. Turkoosi on puhdistautumisen kivi, joka fyysisellä tasolla liitetään vahvasti keuhkoihin ja hengitystiehyeisiin. Turkoosin voimakkaat energiat ovat hyviä poistamaan fyysistä ja henkistä uupumusta, ja ne voivat tehdä ihmeitä masennuksesta kärsiville tai paniikkikohtauksille alttiille ihmisille.

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Luontaisesti huokoisia laavakiviä käytetään myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää pari tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

19,90 €