Bee natural -rannekoru joustavalla ranteella. Maisemajaspis ja laavakivi.

Loppuunmyyty Uusi!

Maadoittava mala-rannekoru kauniin vaaleissa, luonnonläheisissä sävyissä joustavalla ranteella valkoisesta laavakivestä (6 mm ja 8 mm) ja eläväpintaisesta maisemajaspiksesta (6mm).

Rannekorussa on nikkelivapaasta ja kadmiumvapaasta metallista välihelmiä ja pieni norsuamuletti (irroitettava).

Rannekorussa on joustavaa nailonnyöriä.

Koska koru joustaa, niin sen ranteeseen laittaminen on helppoa. Koru sopii n. 16 cm ympärysmitalla oleville ranteille (S-koko).

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Huokoisia laavakiviä voi haltessaan käyttää myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää muutama tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

Maisemajaspiksessa on vaaleaan pohjaan kuvioitunut tummemmilla ruskeilla sävyillä maisemia tai näkymiä muistuttavia muotoja. Maisemajaspis yhdistetään kiviterapiassa kellertävien ja rusehtavien sävyjensä vuoksi keskittymiseen ja keskittämiseen. Se luo mukavuuden tunnetta ja haihduttaa pelkoja. Kivi liitetään myös vahvasti planeettamme tietoisuuteen ja sen hyvinvoinnista ylläpitämiseen.

15,90 €