Bee lucky in love -rannekoru säädettävällä ranteella. Unakiitti, sammalakaatti ja kuukivi.

Säädettävä Mala-rannekoru maanläheisissä punavihreissä sävyissä. Korukivinä sammalakaatti (8mm), kuukivi (6 ja 8 mm) ja unakiitti (6mm). Mukana metallisia välihelmiä nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista. Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Mukana pieni hopean sävyinen tähtiamuletti, jonka sisällä on silmäkuvio (irroitettava).

Nyöri on kaksinkertaista vihreää nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä on pienet hopeanväriset siemenhelmet.

Koru on säädettävä ja sopii 18cm+ ympärysmitalla oleville ranteille (M-koko).

Ihana myös samanvärisistä kivistä tehdyn Mala-korun kanssa!

Oman voiman tunnetta kohottavan unakiitin ominaisuuksiin kuuluvat lempeys, rauhallisuus ja karismaattisuus. Se tasapainottaa tunnekehoa ja vapauttaa tukkeumista erityisesti sydänchakran alueella. Unakiitilla on myös kyky muuttaa kielteisiä asioita myönteisiksi.

Kuukivi on onnekkaan rakkauden kivi, rauhoittava ja itseään tutkiskeleva. Se avustaa tunteiden vapauttamisessa sekä selvänäkökykyjen kehittymisessä.

Sammalakaatti rauhoittaa ja tasapainottaa sekä mielen että tunteet. Ihminen vapautuu oman egonsa korostamisesta ja tärkeilystä. Sammalakaatti voimistaa yhteyttä luontoon ja sen parantaviin voimiin ja auttaa lievittämään ahdistuksen, stressin ja jännityksen aikaansaamia oireita. Sammalakaatti puhdistaa immuunijärjestelmää etenkin tulehdusten jälkeen ja helpottaa flunssan ja influenssan oireita. Tekee hyvää ruoansulatukselle ja silmille, ja hoitaa ulkoisesti käytettynä eliksiirinä iho-ongelmia.

19,90 €