Bee lucky in love -rannekoru joustavalla ranteella. Unakiitti, sammalakaatti ja kuukivi.

Loppuunmyyty

Mala-rannekoru joustavalla ranteella huurretusta sammalakaatista (8mm), unakiitista (6mm ja kuukivestä (6mm). 

Rannekorussa on nikkelivapaasta metallista välihelmiä ja pieni sydänamuletti.

Rannekorussa on joustavaa nailonnyöriä.

Koska koru joustaa, niin sen ranteeseen laittaminen on helppoa. Koru sopii n. 18cm ympärysmitalla oleville ranteille (M-koko).

Ihana kombo Bee lucky in love Mala-kaulakorun kanssa!

Katso täältä :)

Oman voiman tunnetta kohottavan unakiitin ominaisuuksiin kuuluvat lempeys, rauhallisuus ja karismaattisuus. Se tasapainottaa tunnekehoa ja vapauttaa tukkeumista erityisesti sydänchakran alueella. Unakiitilla on myös kyky muuttaa kielteisiä asioita myönteisiksi.

Kuukivi on onnekkaan rakkauden kivi, rauhoittava ja itseään tutkiskeleva. Se avustaa tunteiden vapauttamisessa sekä selvänäkökykyjen kehittymisessä.

Sammalakaatti rauhoittaa ja tasapainottaa sekä mielen että tunteet. Ihminen vapautuu oman egonsa korostamisesta ja tärkeilystä. Sammalakaatti voimistaa yhteyttä luontoon ja sen parantaviin voimiin ja auttaa lievittämään ahdistuksen, stressin ja jännityksen aikaansaamia oireita. Sammalakaatti puhdistaa immuunijärjestelmää etenkin tulehdusten jälkeen ja helpottaa flunssan ja influenssan oireita. Tekee hyvää ruoansulatukselle ja silmille, ja hoitaa ulkoisesti käytettynä eliksiirinä iho-ongelmia.

15,90 €