Bee independent -Mala-rannekoru, säädettävä. Hematiitti, seeprajaspis, bambunlehtiakaatti ja amuletti.

Säädettävä Mala-rannekoru mustavalkoisissa sävyissä vahvistamaan päämäärien toteutumista. Korukivinä hematiitti (8mm), seeprajaspis mustavalkokirjavana (6mm) ja kaksi bambunlehtiakaattia (6mm). Mukana kaksi metallisia välihelmiä nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista. Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Mukana pieni hopean sävyinen amuletti (irroitettava).

Nyöri on kaksinkertaista mustaa nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä on pienet mustat siemenhelmet.

Koru on säädettävä ja sopii 18cm+ ympärysmitalla oleville ranteille (M-koko).

Hematiitti purkaa negatiivisuuden ja estää sinua omaksumasta muiden negatiivisuutta. Se on vahva kivi, joka poistaa arkuutta, lisää itsetuntoa ja selviytymiskykyä sekä lisää myös tahdonvoimaa, luotettavuutta ja luottamusta.

Hematiitti hyödyntää energiatasomme magneettisia ominaisuuksia, ja luo vakaan tasapainon eteerisen hermoston ja fyysisen hermoston välille. Se keskittää energiaa ja tunteita tasapainoon kehon, mielen ja hengen välillä.


Kiviterapian mukaan akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta.

Seeprajaspiksen uskotaan rauhoittavan tunteita. Se on yleisparantava kivi, joka kiviterapian mukaan helpottaa depressiota ja tasapainottaa ailahtelevaista mieltä. Muiden jaspisten tapaan seeprajaspis on energisoiva ja virkistävä toiminnan kivi, joka sopii maadoittamiseen.


19,90 €