Clear vision Mala -koru. Karneoli, jaspis, onyksi, lumihiutale obsidiaani, puuhelmi, avaimenperä ja amuletti.

Mala -kaulakoru tumman mahonginruskean, oranssin ja maadoittavan mustan sävyissä. Käsinsolmittu Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Kivien sävyt vaihtelevat karneolin loistavan oranssin väreistä tummaan, syvään mahonginruskeaan jaspikseen. Musta kiiltävä onyksi ja tummanruskea, raidallinen puuhelmi tuovat vakautta ja rauhallisuutta koruun. 

Malan sydänamuletti on kuparinvärinen ja irroitettava. Malassa on musta avaimenperä (ei ole irroitettava) muutamalle avaimellesi.

Korukivinä jaspis (8 mm), onyksi (6 mm), karneoli (6mm) ja puuhelmi (6 mm). Guruhelmenä on musta lumihiutale obsidiaani -kivihelmi.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) ja lisänä guruhelmi ja nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista koristehelmiä.

Nyöri on kaksinkertaista ruskeaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Korun päässä on musta siemenhelmi.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 50 cm (avaimenperän päähän).

Yhteensopivan rannekorun löydät TÄÄLTÄ!


Uskotaan, että onyksi helpottaa stressiä ja surua sekä vahvistaa itsensä hallintaa ja moraalia. Onyksi on voimakivi, joka harmonisoi kehon yin ja yang energioita.

Lumihiutaleobsidiaani on puhtauden kivi, joka vahvistaa erityisesti elämän muuttumisen hyväksymistä. Lumihiutaleobsidiaani suojelee, lisää kykyä positiivisiin ajatuksiin, kasvattaa itseluottamusta ja poistaa stressiä. Lumihiutaleobsidiaani auttaa vapautumaan negatiivisista tunteista.

Jaspis on hyvä kivi lähelläsi silloin, kun sinusta tuntuu, että asiat ovat tulossa ylivoimaisiksi tai olet lähellä loppuunpalamista. Jaspiksella sanotaan olevan vahva parantava voima emotionaalisten ongelmien parantamiseksi. Tämä kivi on erityisen hyödyllinen, jos olet täynnä epätoivoa etkä löydä toivoa tulevaisuudesta.

Karneoli antaa sekä rohkeutta, että kykyä osoittaa myötätuntoa. Sen avulla voi karkottaa vihan, pelon, kateuden, raivon, mustasukkaisuuden ja surun kaltaiset kielteiset tunteet. Karneoli vapauttaa surua, kateutta, pelkoja, apatiaa ja raivoa. Se juurruttaa nykyhetkeen, lisää elinvoimaa, antaa rohkeutta ja kehittää analyyttisiä kykyjä.

Puuhelmi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetken kanssa. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

39,90 €