Bee strong -Mala-rannekoru, joustava ranne. Seeprajaspis, huurrettu ametisti, ametisti, laavakivi ja puuhelmi.

Loppuunmyyty

Mala-rannekoru, joustavalla ranteella maanläheisissä sävyissä. Käsintehty Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa. Korussa seeprajaspis (8mm), kauniin kuultava huurrettu ametisti (6mm), ametisti (8mm), laavakivi (6mm) . Puuhelmiä (6mm) on 12 kappaletta. Mukana nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista välihelmiä ja pieni kuninkaallinen kruunuamuletti.

Nyöri on kaksinkertaista joustavaa nailonnyöriä.

Koru on joustava ja sopii 16cm-17cm ympärysmitalla oleville ranteille.

Seeprajaspiksen uskotaan rauhoittavan tunteita. Se on yleisparantava kivi, joka kiviterapian mukaan helpottaa depressiota ja tasapainottaa ailahtelevaista mieltä.

Ametisti rohkaisee sisäiseen rauhaan, taistelee riippuvaisuuksia vastaan, kuljettaa energiaa ja omaa korkean henkisen värähtelyn - hyvä meditaatiokivi. Ametistin uskotaan myös karkottavan kielteisyyttä ja luovan rauhallisen ympäristön.

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Luontaisesti huokoisia laavakiviä käytetään myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää pari tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

Puuhelmillä on maadoittava ominaisuus. Tunne olevasi osa luontoa kivien ja puun kautta, jotka ovat kosketuksessa ihoosi.

15,90 €