Bee a warrior -rannekoru joustavalla ranteella Jaspis, laavakivi, turmaliini, metallihelmi, siemenhelmi.

Uusi!

Bee a warrior -rannekoru joustavalla ranteella. Vahvan värinen koru, joka sopii niin naiselle kuin miehellekin. Katso useat kokovaihtoehtomme!

Korukivinä tiilenpunainen jaspis (6 mm), laavakivi (6-8 mm) ja turmalini (6 mm). Mukana kuparinsävyinen metallihelmi ja siemenhelmiä.

Koru on sidottu joustavaan silikoninaruun, helppo laittaa ranteeseen.

Jaspis on tunnettu suojaavasta vaikutuksestaan, se myös tasapainottaa aggressiivista ja dynaamista energiaa. Tiilenpunainen jaspis suojasi myös muinoin naissotureita kuvastaen täydellistä kauneuden ja rohkeuden tasapainoa.

Mustan turmaliinin uskotaan suojaavan loitsuja ja kaikkea, niin sisä- kuin ulkopuoleltakin tulevaa, kielteistä energiaa vastaan.

Horoskooppimerkki kauris liitetään mustaan turmaliiniin ja turmaliini on lokakuun kuukaudenkivi Suomen Kultaseppien luettelon mukaan.

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Huokoisia laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen kanssa. Lisää muutama tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa muutaman vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

Valitse variaatio:

Alkaen 14,90 €