Beauty of life -Mala-rannekoru, säädettävä. Kukka-amatsonitti fasettihiottu, topaasijade, jade, laavakivi ja mehiläinen.

Säädettävä Mala-rannekoru kauniin luonnonläheisissä keltaisen ja mustan sävyissä. Korukivinä kukka-amatsoniitti (8mm) fasettihiottuna, topaasijade (6mm), hunajan sävyinen jade (6mm) ja laavakivi (6-8mm). Jokaisen helmen väliin on sidottu solmu.

Mukana pieni messingin sävyinen mehiläisamuletti nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia ja metallisia välihelmiä.

Nyöri on kaksinkertaista mustaa nailonnyöriä.

Säätönyörin päässä on pienet metallihelmet.

Koru on säädettävä ja sopii 18cm+ ympärysmitalla oleville ranteille (M-koko).

Amatsoniitti avaa silmät näkemään totuuden ja elämän kauneuden.
Amatsoniitti on hyvän olon kivi, joka rauhoittaa ja tyynnyttää hermoja ja huolien rasittamaa mieltä. Amatsoniitti on tunnettu koristeellisena kivenä jo Egyptin faaraoiden ajoista lähtien. Amatsoniitti virittää astraalikehoja, kohottaa luovaa ilmaisua ja ykseyttä elämän kanssa, se tasoittaa hermostoa sekä auttaa unien tulkinnassa. Fyysisellä tasolla amatsoniitin sanotaan helpottavan lihasvaivoja.

Jade on kivi, jolla on paljon erilaisia vaikutuksia ja runsaasti parantavia ominaisuuksia. Uskotaan, että syvällä sen sisällä palaa positiivisuutta lisäävä valo. Rauhallisesti voimistava, tuo iloa ja onnellisuutta elämään.

Tämä kivi tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Sen voimakkaat parantavat energiat tunnetaan kaikkialla maailmassa, koska sillä on kyky puhdistaa sydämen energiaa.

Laavakivi voi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina. 

Luontaisesti huokoisia laavakiviä käytetään myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää pari tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa 1-3 vuorokauden ajan. Voit lisätä tuoksua niin usein kuin haluat, tai vaihtaa tuoksua kun entinen on haihtunut.

19,90 €