Autumn wibes rannekoru, tummansininen, joustavalla ranteella. Honey jade, akaatti, laavakivi ja kulkunen.

Syksyn lehtien kahinaa, kirpeää tuulta ja maan tuoksua. Puhtautta, luovuutta ja kärsivällisyyttä. Niistä on Autumn wibes rannekoru tehty sinulle Kotokurun hunajan pajassa.

Kauniin hunajaiset, lämpimän keltaiset kivihelmet ovat korun pääosassa. Niitä kehystävät huurretut ja krakeloidut akaatit ja mustat laavakivet. 

Korukivinä on jade (8 mm), laavakivi (6 mm) ja huurrettu ja krakeloitu akaatti (8 mm).

Koristeena kullanvärinen pieni ja helisevä kulkunen, sekä kullanvärisiä koristehelmiä kadmium- ja nikkelivapaasta metallista.

Nyöri on mustaa joustavaa nailonnyöriä.

Koru on joustava ja sopii 16cm (XS-S) ympärysmitalla oleville ranteille.

Jade kohottaa ihmisen luovuutta ja auttaa häntä löytämään elämässään ratkaisuja ongelmiin. Jos ihminen kokee syyllisyyttä tai tappioita, jade auttaa häntä selviytymään noista tilanteista ja tunnelmista. Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.

Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti voimistaa ja lataa muiden kivien voimia ja ominaisuuksia. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa.

Laavakivi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetkeen. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen kanssa. Lisää muutama tippa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa muutaman vuorokauden ajan. Valkoisiin laavakiviin kannattaa lisätä väritöntä öljyä kivien värjäytymisen estämiseksi. 

19,90 €