Angel wing -Mala. Howliitti, sodaliitti, aventuriini, akaatti, jade, fossiili ja riipus.

Angel wing -Malan sinisen ja valkoisen sävyiset kivet muodostavat yhdessä harmonisen kokonaisuuden. Taivaan ja pilvien sävyinen rauhoittava ja suojaava Mala sinulle, joka pidät sinisestä.

Malan huurrettu ja krakeloitu sininen tumma akaatti ja eläväpintainen howliitti ja sodaliitti sopivat hyvin tasapainoisen aventuriinin rauhoittavaan sinisen sävyyn. Huurrettu, kuultava jade tuo valoisuutta koruun. 

Kaunis, suojaa tuova hopeanvärinen enkelinsiipiriipus on kiinnitetty siniseen fossiili -guruhelmeen.

Korukivinä aventuriini (8 mm), huurrettu ja krakeloitu sininen akaatti (6mm), valkoinen huurrettu jade (6mm), sodaliitti (8mm) ja howliitti (8mm). Guruhelmenä on siniseksi värjätty fossiili ja hopean sävyinen enkelinsiipiriipus (pituus 4,5 cm, leveys 1,5cm) nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä fossiilikivinen -guruhelmi ja eri kokoisia hopeanvärisiä metallihelmiä.

Nyöri on kaksinkertaista sinistä nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 53 cm.

Settiin mukaan korvakorut TÄÄLTÄ!

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta.

Howliitti on erittäin rauhoittava kivi, joka auttaa kunnianhimon muodostamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa. Se opettaa kärsivällisyyttä sekä haihduttaa raivoa. Kivenä Howliitin uskotaan auttavan ilmaisemaan tunteita ja kommunikoimaan rauhallisesti sekä lievittävän huolta ja stressiä. Howliitti auttaa rauhoittavana kivenä unettomuudessa.

Sodaliitti tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirran. Se vahvistaa myös intuitiota ja auttaa meitä näkemään fyysistä näkymättömyyttä sekä ennusunia. Fyysisellä tasolla sodaliitti on umpierityksen kivi, joka taistelee myös säteilyä ja unettomuutta vastaan.

Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta. Akaatti voimistaa ja lataa muiden kivien voimia ja ominaisuuksia. Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa.

Jade kohottaa ihmisen luovuutta ja auttaa häntä löytämään elämässään ratkaisuja ongelmiin. Jos ihminen kokee syyllisyyttä tai tappioita, jade auttaa häntä selviytymään noista tilanteista ja tunnelmista. Jade tunnetaan voimastaan saada sinut tuntemaan olosi tasapainoiseksi ja rauhalliseksi. Jade tuo selkeyttä elämääsi silloin, kun tuntuu, että ihmissuhteet ja kaikki niiden mukana kulkeva on totaalisesti sekaisin. Jadea suositellaan erityisesti hermostuneille ja äkkipikaisille henkilöille. Jade rauhoittaa ja vakauttaa ihmisen sisäisen elämän ja persoonallisuuden.


Fossiilit avustavat menneiden elämien tutkimisessa ja suojaavat loitsuilta. Shamaanit ovat käyttäneet fossiileja taikamenoissaan maagisia voimia kasvattaakseen. Muinaisten uskomusten mukaan fossiilit kohottavat elämän laatua, sekä ovat myönteisiä voimakiviä erilaisille yrityksille. 

44,90 €