Bee calm -kaulakoru. Aventuriini, lapis latsuli, sodaliitti, akaatti ja lapis latsuli -riipus.

Loppuunmyyty

Ihanan sinisävyinen lyhyt Bee calm -kaulakoru on kaunis pidettäväksi arkena tai vaikka juhlan asusteena.

Kaulakoru on lyhyt  ja se laskeutuu kauniisti puseron kaula-aukon päälle.

Kaulakorun riipuksessa on lapis latsuli -kivihelmi (8 mm) ja pieni hopean värinen mehiläinen.

Korukivinä lapis latsuli (8 mm), sodaliitti (6 mm), aventuriini (6-8 mm) ja huurrettu ja krakeloitu akaatti (6 mm).

Korussa on 48 helmeä (6-8mm) sekä hopean värisiä koristehelmiä.

Nyöri on sinistä nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Kiinnityksenä teräksinen papukaijalukko.

Korun ympärysmitta on 44 cm.

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aventuriinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta. Vihreä aventuriini on erittäin hyvä kivi meditaatioon.

Sekaannusta poistava sodaliitti tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirran. Se vahvistaa myös intuitiota ja auttaa meitä näkemään fyysistä näkymättömyyttä sekä ennusunia. Fyysisellä tasolla sodaliitti on umpierityksen kivi, joka taistelee myös säteilyä ja unettomuutta vastaan.

Lapis latsuli kirkastaa ja harmonisoi kehoa ja mieltä. Se antaa voimaa omalle totuudelle ja rakkaudelle, sekä vahvistaa rakkaudellisia yhteyksiä, myös omaa itseään kohtaan. Lapis latsuli kehittää monien muidenkin kivien tavoin intuitiota. Se myös tukee rohkeutta olla omassa voimassa ja ilmaista oma totuutensa. 

Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta.


32,90 €