Verkkokauppa


Kotokurun hunajan luonnon kultaa ja uniikkeja käsityötuotteitamme sinulle pakattuna!


Etsitpä sitten...

vaikka uniikkia hunajaa, lahjatuotteita, Mala-koruja, korvakoruja, tuoksukynttilöitä, mehiläisvahakynttilöitä tai kustomoitavia etikettejä ja lahjapakkauksia, niin olet saapunut oikeaan paikkaan.

Tervetuloa!

Hunajamme


Mmmm... maistuvaa, terveellistä hunajaamme samettisen pehmeäksi kiteytettynä lasipurkkeihin ja ekologisiin pahvipakkauksiin pakattuna on saatavana niin kauan, kuin varastoamme riittää! Kotokurun pehmeällä monikukkahunajalla on Hyvää Suomesta -laatumerkki ja se on palkittu useasti (mm. Suomen Mehiläistarhajain Liiton vuoden 2022 Suomen parasta hunajaa -kilpailussa sijalla 4).

Juoksevan hunajan valtakausi on kesällä ja sadonkorjuun jälkeen heti, talvella saatavana emme tarjoa juoksevaa hunajaa. Jotta hunajaa vosi talvella myydä juoksevana, se täytyy kuumentaa ja me haluamme mielummin tarjota hunajaa, jossa kaikki hivenaineet ja vitamiinit ovat varmasti tallella, emmekä lämmitä hunajaamme.Hunajakummipakettimme löydät täältä:

Tule mukaan kokemaan elämää mehiläisten kanssa mehiläistarhaajan opastuksella. Samalla varaat itsellesi suussasulavaa hunajaa kaudelta 2023 ja saat takuuvarmasti terveellistä ja lisäaineetonta lähihunajaa Kotokurun kotipuutarhan mehiläistarhalta tai metsätarhalta.

Lue lisää, tutustu ja ihastu!

Ps. Erinomaisen hyvä lahjaidea!Bee Pretty -KorutMala -korut

Mala -koruissamme on upeita, aitoja kivihelmiä ja puuhelmiä kauniina värisoinnutuksina sinulle tai lahjaksi!
Tuotteen yhteydessä kerrotaan kivien voimasta, mitä valitsemassasi Mala-korussa on solmittuna ajatuksella ja harkinnalla.
Kaikki korut solmitaan Kuopiossa, Kotokurun hunajan pajassa. Jokainen koru on uniikki, kuten sinäkin olet. Tervetuloa tutustumaan!


Kokoelmat


Lisää Mala -korujamme löytyy, kun painat ylläolevaa Seuraava -linkkiä. Voihan olla, että juuri siellä on unelmakorusi!


Voit myös toivoa omaa itse suunnittelemaasi Mala -korua. Mitä kiviä haluaisit, että korussa olisi? Mistä väreistä pidät? Mitä haluaisit itsessäsi voimistaa tai tyynnyttää? Kerro minulle, niin suunnitellaan!


Valmistuneita tilaustöitä

Oma toiveesi -Mala kaulaan tai ranteeseen suunnitellaan kanssasi yhdessä. Kerro minulle väritoiveistasi ja mittoja, niin funtsitaan yhdessä! Tehdään sinulle persoonallinen koru, jota ei ole kellään muulla!

Ps. Myös lahjaksi ihana!

Asiakaspalaute:

"Kiitos paljon korusta. Se on ihana, nyt täytyy ihan keskittyä miten kivet vaikuttavat. Olit niin hienosti paketoinutkin sen!"

Merja Kaistinen


Lyhyet kaulakorut

Juhlaan tai arkeen, ihan kummin vain (tai kumpaankin samalla kertaa!). Lyhyet kaulakorut sopivat erityisesti nille, jotka eivät halua pitää pitkää korua tai valittuun asuun ei pitkä Mala käy. Kaikki korujemme kivien merkitykset voit lukea tarkemmin tuotekuvauksen yhteydestä. 

Haluaisitko itsellesi suunnitellun korun omien valintojesi mukaan? Jutellaan kivivaihtoehdoista, amuletista, metallin väristä ja koosta vaikka sähköpostin välityksella. Otahan yhteyttä!


Mala -rannekorut

Rannekorujamme on kahdenlaisia: säädettävällä ranteella tai joustavalla ranteella tehtyjä.

Säädettävään rannekoruun jokainen helmi on solmittu yksittäin ja säätöpunos antaa myöten useamman sentin, jotta korun saa mukavasti käteen.

Joustavan rannekorun nyöri on joustava ja helmet ovat vierekkäin ilman solmuja.

Kaikki rannekorut solmitaan Kotokurun hunajan pajalla Kuopiossa yksittäin ja ne ovat jokainen omia uniikkeja yksilöitään, kuten meistä ihmisistäkin jokainen on. Tämä ei ole virhe, se on käsintehdyn tuotteen ominaisuus. Kaikissa helmissä on värivaihteluita ja kokovaihteluita ja se on luonnollista luonnonhelmissä.

Tervetuloa tutustumaan, toivottavasti pidät!


Rannekorut säädettävällä ranteella


Kokoelmat

Painike yllä "Seuraava" johdattaa toiselle sivulle! Käyhän kurkkaamassa, mitä ihanaa siellä on!


Rannekorut joustavalla ranteella


Ihania väriyhdistelmiä! Pitäisitkö tästä setistä?

Rannekoruistamme, Mala -koruistamme ja korvakoruistamme voi kerätä sointuvia settejä, joita voi pitää yhdessä tai vaikka erikseen!

Kuvassa Angel wing -Mala-koru ja Malaan soinnutettu korvakorusetti.


Korvakorut

Yhdistä rannekoruusi tai Mala-kaulariipukseesi samansävyiset korukivistä tehdyt korvakorut, niin kokonaisuutesi on valmis!

Aidoista kivihelmistä käsityönä tehtyjen korvakorujemme metalliosat on valmistettu nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista, teräksestä tai hopeasta. Kysyttäessä lisämaksusta vaihdan korviksiin halutessasi hopeakoukut tai kullatut koukut.


Kokoelmat


Korusetit

Valikoituja korusettejä pakettihintaan!

Ihana itselle tai lahjaksi.Let there Bee light -

MehiläisvahakynttilätLet there Bee light-

SoijavahatuoksukynttilätBee Warm -trikoopipot


Linkkejä sivullemme!

Jos mieleen tulee kysyttävää, laitahan viestiä tulemaan :)