Bee in balance -Mala-rannekoru, joustava ranne. Huurrettu ametisti, lavender jade, huurrettu jaspis, aurinkokivi ja puuhelmi.

Mala-rannekoru laventerin värisestä jadesta (8mm), huurretusta ametistista (8mm ja 6mm), huurretusta jaspiksesta (6mm) ja aurinkokivestä (6mm) . Puuhelmiä (6mm) on 19 kappaletta. Mukana nikkelivapaasta metallista välihelmiä ja pieni kruunuamuletti muotoisena.

Nyöri on kaksinkertaista joustavaa nailonnyöriä.

Koru on joustava ja sopii 16cm+cm ympärysmitalla oleville ranteille.


Aurinkokiven sanotaan valjastavan auringon voiman parantavien voimiensa tueksi. Se antaa iloa ja suuntaa elämälle niille, jotka eivät ole varmoja siitä, mihin suuntaan tulisi kulloinkin kääntyä. Se voi tuoda valoa sinne, missä on pimeyttä ja lämpöä sinne, missä on kylmää.

Ametisti opastaa ja auttaa löytämään syvimmältä sisimmästämme kuuluvat äänet ja tulkitsemaan niitä oikein. Ametisti opettaa myös luottamaan tähän sisäiseen ääneemme ja tekemään ratkaisuja sen pohjalta. Ametisti rohkaisee sisäiseen rauhaan, taistelee riippuvaisuuksia vastaan, kuljettaa energiaa ja omaa korkean henkisen värähtelyn - hyvä meditaatiokivi. Ametistin uskotaan myös karkottavan kielteisyyttä ja luovan rauhallisen ympäristön.

Sinertävä jade helpottaa ja rauhoittaa olotilaa tunteisiin kohdistuneen trauman jälkeen, se opettaa myös hienovaraisuutta ja itsehillintää.

Jaspis on tunnettu suojaavasta vaikutuksestaan, se myös tasapainottaa aggressiivista ja dynaamista energiaa. Tiilenpunainen jaspis suojasi myös muinoin naissotureita kuvastaen täydellistä kauneuden ja rohkeuden tasapainoa.

14,90 €