Bee hopeful -Mala -koru. Huurettu amatzoniitti, sitriini, aventuriini, puuhelmi ja helisevä bola.

Mala -kaulakoru, joka on käsinsolmittu Suomessa, Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa. Korukivinä vedensävyiset huurrettut amazoniitit (6mm), kirkas sitriinikivihelmet (8mm) vihreä aventuriini (8mm). Guruhelmenä on Aventuriini, sekä korun päässä helisevä hopeanvärinen Bola-palloriipus nikkelivapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm)), sekä kaunis vihreän veden värinen guruhelmi. 

Nyöri on kaksinkertaista beigeä nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Korussa on nikkelittömiä metallisia välihelmiä.

Korun ympärysmitta on 92 cm.

Amatsoniitti on tunnettu koristeellisena kivenä jo Egyptin faaraoiden ajoista lähtien. Amatsoniitti virittää astraalikehoja, kohottaa luovaa ilmaisua ja ykseyttä elämän kanssa, se tasoittaa hermostoa sekä auttaa unien tulkinnassa. Fyysisellä tasolla amatsoniitin sanotaan helpottavan lihasvaivoja. Amatsoniitti on hyvän olon kivi, joka rauhoittaa ja tyynnyttää hermoja ja huolien rasittamaa mieltä.

Aventuriini on lohduttaja, harmonisoija ja erittäin monipuolinen kivi, joka kätkee sisäänsä onnen, jonka avulla kuka vain voi tavoitella enemmän onnea omaan maailmaansa. Aveturiinia kutsutaan onnenkiveksi, pitää käyttäjänsä mielen hyvänä ja vahvistaa ja voimistaa onnellista oloa. Poistaa murheen ja murheelliset ajatukset ja palauttaa elämänilon. Tukee kaikissa elämän muutoksissa luottamusta ja positiivisuutta. Rauhoittaa ja selkeyttää olotilaa. Voimistaa kehon energioiden virtausta. Vihreä aventuriini on erittäin hyvä kivi meditaatioon.

Sitriini ei ole vain kaunis kivi, vaan sillä on monia muitakin hyviä ominaisuuksia. Sitriini symboloi kesäkuukausia ja auringonsäteitä. Se poistaa negatiiviset energiat ja suorastaan ryöpsäyttää yllesi positiivisuutta, kirkastunutta energiaa ja lämmintä valoa.

Puuhelmet maadoittavat ja voit laittaa sipaisun eteeristä öljyä imeytymään puuhelmiin. Muistathan, ettei eteeristä öljyä ole tarkoitettu laitettavan suoraan iholle, puuhun imeytettynä tuoksut eivät aiheuta iholle allergista reaktiota lian voimakkaan määrän seurauksena. Tuoksu kestää puussa päivän, pari.

39,90 €