Elegance -Mala. Ametisti, kvartsi, laventelijade, akaatti ja riipus.

Loppuunmyyty

Upea, elegantti Elegance -Mala tuo mukanaan rauhoittumisen, rentoutumisen ja vakauden tunteen voimia.

Malan sävyt vaihtelevat kirkkaan kvartsin, auringossa välkehtivän ametistin syvän violeteista sävyistä rauhallisen huurretun ametistin ja laventeli jaden herkkään, sammutettuun violetin sävyyn. Mukana korussa on vaaleita akaatteja.

Riipus on hopeanväristä metallia ja siinä on ametistikivihelmiä sidottuna (6 mm) ja riippuvana (8 mm).

Korukivinä ametisti (6-8 mm), kvartsi (8 mm, kirkas ja valkoinen), laventeli jade (8 mm), huurrettu ametisti (8 mm) ja valkoinen akaatti (6mm). Guruhelmenä on metallinen helmi nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) sekä hopean värisiä koristehelmiä.

Ametistikiviriipuksen korkeus on n. 4 cm.

Nyöri on kaksinkertaista lilaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 52,5 cm.

Ametisti rohkaisee sisäiseen rauhaan, taistelee riippuvaisuuksia vastaan, kuljettaa energiaa ja omaa korkean henkisen värähtelyn. Ametistin uskotaan myös karkottavan kielteisyyttä ja luovan rauhallisen ympäristön. Ametisti kannattaa ottaa esille silloin, kun ajatus on harhaileva ja mieli rauhaton, eikä tiedä, mitä tekisi seuraavaksi. Ametisti on helmikuun kuukaudenkivi ja Kalojen horoskooppikivi. Ametisti on myös mainio voimakivi horoskooppimerkki Jousimiehelle, Kauriille ja Vesimiehelle.

Akaatti edistää sisäistä rauhaa, vakautta ja kypsyyttä.
Akaatin lämpimät, suojaavat ominaisuudet vahvistavat turvallisuuden tunnetta ja itseluottamusta.

Kirkas kvartsi on yksi voimakkaimmista kivistä. Kirkas kvartsi on kanavoiva kivi, joka kohottaa energian korkeimmalle mahdolliselle tasolle ja fyysisellä tasolla sitä voidaan suositella mihin vaivaan tahansa.

Sinertävä jade helpottaa ja rauhoittaa olotilaa tunteisiin kohdistuneen trauman jälkeen, se opettaa myös hienovaraisuutta ja itsehillintää.

44,90 €