Believe in yourself -Mala. Intian akaatti, huurrettu akaatti, jade, onyksi ja laavakivi.

Uusi!

Mala -kaulakoru tulisen, vaihtelevan oranssin ja maadoittavan mustan sävyissä.  Käsinsolmittu Suomessa, Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Kivien sävyt vaihtelevat intian akaatin loistavan oranssin väreistä vaaleampaan, läpikuultavaan kellertävään sävyyn. Musta mattapintainen onyksi ja rosoinen laavakivi tuovat vakautta ja rauhallisuutta koruun. Huurretun akaatin krakeloitu pinta on elävä ja kirkas.

Malan ympyränmuotoinen riipus "she believed she could and she did..." on irroitettava. Malassa on avaimenperä (ei ole irroitettava) muutamalle avaimellesi.

Korukivinä huurrettu ja krakeloitu akaatti (8 mm), onyksi (8 mm), intian akaatti (6mm) ja musta laavakivi (6-8 mm). Guruhelmenä on oranssinen jade -kivihelmi.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm) ja lisänä guruhelmi ja nikkeli- ja kadmiumvapaasta metallista metallikoristehelmiä.

Nyöri on kaksinkertaista mustaa nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Korun päässä on musta siemenhelmi.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 51,5 cm (avaimenperän päähän).

Oranssin värinen akaatti liitetään sakraalichakraan, kiven vaikutuksia ovatkin hedelmällisyys, yltäkylläisyys ja suojelu kaikilla tasoilla. Oranssi akaatti on lempeä, mutta voimakas kivi.  Kiven kerrotaan luovan turvallisuuden tunnetta ja tyynnyttävän sisäistä raivoa tai jännitteitä, sekä vakauttavan energiakenttää eli auraa. Klassinen kivi maadoittamiseen.

Oranssi jade on rauhallisesti voimistava, tuo iloa ja onnellisuutta elämään.

Uskotaan, että onyksi helpottaa stressiä ja surua sekä vahvistaa itsensä hallintaa ja moraalia. Onyksi on voimakivi, joka harmonisoi kehon yin ja yang energioita.

Laavakivi auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme maan kanssa maadoittamalla meidät ja pitämällä meidät yhteydessä nykyhetken kanssa. Maan energia maadoittaa ja rauhoittaa, tyynnyttäen tunteita ja sopien avuksi esimerkiksi äkkipikaisuuteen ja vihanhallintaan. Se antaa myös rohkeutta ja voimaa pysyä tasapainoisena vaikeinakin aikoina.

Huokoisia laavakiviä voi halutessaan käyttää myös eteeristen öljyjen diffuusorina. Lisää muutama tippaa eteeristä öljyä laavakiviin ja anna öljyn imeytyä hetken rauhassa ennen korun käyttämistä. Eteerisen öljyn tuoksu säilyy korussa muutaman vuorokauden ajan. 


39,90 €