Believe in love -Mala. Dalmatian jaspis, punainen jaspis, puuhelmi, amuletti ja avaimenperä.

Loppuunmyyty

Mala -kaulakoru, joka on käsinsolmittu Suomessa, Kuopiossa Kotokurun hunajan pajassa.

Korukivinä ihanan läikikkäät dalmatian jaspikset (8-6 mm), punainen jaspis (8mm) ja puuhelmi. Guruhelmenä on dalmatian jaspista, sekä korun päässä  metalliamuletti "believe in love" ja avaimenperä nikkeli- ja kadmiumvapaata metallia.

Korussa on 108 helmeä (6-8mm), sekä dalmatian jaspis -guruhelmi.

Nyöri on kaksinkertaista beigeä nailonnyöriä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jonka ansiosta helmet eivät hankaa toisiaan ja säilyvät kauniina pidempään. Korussa on nikkelittömiä ja kadmiumvapaasta metallista amuletti ja avaimenperä. Amuletti on irroitettava.

Korun mitta niskasta korun päähän asti on 47 cm.

Dalmatian jaspis on positiivisuuden ja ilon kivi, josta sanotaan, että jo sen katsominen saa hymyn huulille. Kuten ihmisen paras ystävä koirakin, dalmatialainen jaspis on täydellinen kumppani niille, jotka kaipaavat iloa, tasapainoa ja rajatonta energian tunnetta. Jaspis on voimakas fyysinen parantaja, joka suojelee kielteisyyttä vastaan.

Jaspis on tunnettu suojaavasta vaikutuksestaan, se myös tasapainottaa aggressiivista ja dynaamista energiaa. Tiilenpunainen jaspis suojasi myös muinoin naissotureita kuvastaen täydellistä kauneuden ja rohkeuden tasapainoa.

Kauniin tumma puuhelmi maadoittaa ja juurruttaa.

Puuhelmeen voi sipaista tipan eteeristä öljyä ja antaa imeytyä ennen käyttöä. Öljy tuo tuoksua. Muistathan, että eteerisiä öljyjä ei ole tarkoitettu laitettavan suoraan iholle niiden mahdollisten allergeenien vuoksi. Imeytä siis helmiin rauhassa ennen käyttöä ja pyyhkäise nukkaamattomalla liinalla ylimääräinen ennen käyttöä.

39,90 €