Bee Home -sisustus 


Bee Home - viihdytään kotona!


Olen aina pitänyt kaikenlaisesta kauniista esineistä ja asioista, kuten jokainen meistä omalla tavallamme. Rustiikkinen, kulunut ja patinoitunut esine on minusta jo itsessään kaunis ja esille laittamisen arvoinen.

Kun tutustuin kalkkimaaleihin, aloin tuunata huonekaluja, säilytysesineitä ja maalasinpa jopa vanhan nahkaisen istumapallin sopivaksi talomme sisustukseen. Meillä sisustus on hirsitalon aikaan ja tyyliin sopivaa; räsymattoja, kuluneita pintoja, ruosteista metallia ja mielenkiintoisia struktuureja.


BEE HOME -sisustustaulut on suunniteltu sopimaan monenlaiseen sisustukseen. Väriskaala on hillitty ja niihin maalatut ajatukset tai mietelauseet ovat ajattomia ja siksi sopivat monenlaiseen käyttöön.

Mitä pidät?

BEE HOME -hunajapurkkitaulu /iso

Sisustustaulut ovat uniikkeja, käsinmaalattuja puutauluja, jotka on maalattu Kotokurun pajassa myrkyttömillä kalkkimaaleilla.

Taulun pinta on kulutettu kauniisti tuomaan iän patinaa. Taulun pinta on vahattu.

BEE HOME -hunajapurkkitaulu /pieni

Pieni taulu sopii mainiosti kompaktiin tilaan ja se on ihana tuliainen vaikka ystävälle!


Hunajapurkkitauluja on myynnissä kivijalkakaupassa Hunajakammarin tuottajatorilla Siilinjärvellä.


Mehiläisvahakynttilät

Olen aina luonnon kannalla, mitä ikinä sitten teenkin.

Mehiläisvahakynttilät tuoksuvat miedosti ja lempeästi ja ovat ainoita vahoja, jotka uusiutuvat luonnollisesti. Kotimainen mehiläisvaha on erittäin tärkeää meille mehiläistarhaajille uusien pohjukkeiden tekoa varten ja siksi en halua tuhlata omia resurssejamme käyttämällä suomalaista vahaa kynttilöissä. Sen takia osa kynttilöihini käyttämä vaha on peräisin Euroopasta mehiläistarhausta harjoittavista maista.

Mehiläisvahakynttilät luovuttavat palamisen yhteydessä ilmaan huomattavan vähän pienhiukkasia ja siksi niiden poltaminen on myös sisäilman kannalta parempi vaihtoehto kuin steariini- tai parafiinikynttilät.


Mehiläisvahakynttilöitä löydät verkkokaupastamme:


Soijavahatuoksukynttilät

Soijavaha on vegaaninen, biohajoava vaha, joka on valmistettu soijapavuista. Soijavaha on kompostoituvaa ja kaikkian hyvin ekologinen vaha.

Soijavahan pienhiukkasmäärä, joka vapautuu ilmaan kynttilän polttamisen yhteydessä, on pienempi kuin parafiini-, tai steariinivahoista valmistettuna.

Soijavahatuoksukynttilät valan pieniin metallipurkkeihin. Purkit ovat kivasti uudelleen käytettäviä, koska kynttilän polttamisen jälkeen voi purkin pestä astianpesuaineella ja kuumalla vedellä puhtaaksi. Mitä voisikaan nättiin purkkiin laittaa?


Soijavahakynttilöitä löydät verkkokaupasamme: