Bee Home -sisustus


Bee Home - viihdytään kotona!


Olen aina pitänyt kaikenlaisesta kauniista esineistä ja asioista, kuten jokainen meistä omalla tavallamme. Rustiikkinen, kulunut ja patinoitunut esine on minusta jo itsessään kaunis ja esille laittamisen arvoinen.

Kun tutustuin kalkkimaaleihin, aloin tuunata huonekaluja, säilytysesineitä ja maalasinpa jopa vanhan nahkaisen istumapallin sopivaksi talomme sisustukseen. Meillä sisustus on hirsitalon aikaan ja tyyliin sopivaa; räsymattoja, kuluneita pintoja, ruosteista metallia ja mielenkiintoisia struktuureja.

Kynttilöistä innostun aina syksyisin hämärän hyssyn hiipiessä valtaamaan luonnon. Hämärä vaatii vastapainokseen lämpimyyttä tuovia kynttilöitä, jotka luovat rauhoittavaa tunnelmaa ja tuoksua. 

LET THERE BEE LIGHT -kynttilöitä on meillä sekä mehiläisvahasta, että soijavahasta tehtyinä.

BEE HOME -sisustustaulut on suunniteltu sopimaan monenlaiseen sisustukseen. Väriskaala on hillitty ja niihin maalatut ajatukset tai mietelauseet ovat ajattomia ja siksi sopivat monenlaiseen käyttöön.

Tutustuthan sinäkin!

BEE HOME -hunajapurkkitaulu /iso

Sisustustaulut ovat uniikkeja, käsinmaalattuja puutauluja, jotka on maalattu Kotokurun pajassa myrkyttömillä kalkkimaaleilla.

Taulun pinta on kulutettu kauniisti tuomaan iän patinaa. Taulun pinta on vahattu.

BEE HOME -hunajapurkkitaulu /pieni

Pieni taulu sopii mainiosti kompaktiin tilaan ja se on ihana tuliainen vaikka ystävälle!