Bee Warm -pipot


Pysytään lämpiminä!


Käsillä tekeminen, uuden tekniikan harjoitteleminen, taitojen kehittäminen ja uuden kehitteleminen ovat minua liikuttavia voimia. Kuten sammaloitumistaan estävä kivi vierii, minun aivoni pyrkivät jatkuvasti kehittelemään jotain uutta. 

Mehiläiset keksin yhdistää ensin neulepipoon, jossa on hunajakennossa pörräävä kirjottu mehiläinen. Tein monia versioita ja kun vihdoin olin malliin ja kokoon tyytyväinen, aloin neuloa erilaisita väriyhdistelmistä variaatioita.

Syntyi BEE WARM -hunajakennopipo.

Trikoopipoa kaavailin jo syksyllä, kun lippalakki ei enää ollut riittävän lämmin, mutta talvisempi pipo oli taasen liian kuuma. Koska valokuvaus on rakas harrastukseni, päätin kokeilla käyttää omia valokuviani pohjana kankaille. Yrityksen ja erehdyksen kautta muutama kangasmalli onnistui mielestäni mukavasti ja sen jälkeen alkoikin kaavan testaaminen. Pidän itse pipoista, jota eivät ole täysin "pitkin pintaa", vaan niitä voi rutata ja muokata päähän sopiviksi ja vaikka tönäistä vähän kumolleen... ja vihdoin löysin mielestäni tähän oikeanlaisen kombon ja niin piposen malli oli valmis. Sitten saumuri hurruttamaan!

Syntyi BEE WARM -trikoopipo.

Näistä kankaista valmistettuja piposia ei saa mistään muualta, paitsi meiltä, joten yksilöllisyys on taattu!


Mistä pipojamme sitten saa?

Tällä hetkellä pipoja on myynnissä Hunajakammarin Tuottajantorilla Siilinjärvellä (Risuharjuntie 4, rak. C).

Minulta voi tilata pipon lempiväriesi mukaan myös laittamalla viestiä Ota yhteyttä -sivun kautta.

Laitathan viestiä, niin suunnitellaan!


Käsinneulotun BEE WARM -villapipon hinta on 30€

Trikoisen mehiläispipon hinta on 19€