Bee Home -tekstiilit

Piristystä kotiin!

Bee Home -tekstiilit ovat kotimaisia, käsintehtyjä ja ekologisia tuotteita. Tuotteen koristeena on mehiläinen, joka on käsinpainettu. Jokainen tuotteistamme on uniikki, et löydä sitä muualta! Raikkaassa mehiläiskuvioisessa esiliinassa voit huoleti tehdä keittiöpuuhia ilman, että tarvitsee roiskeista huolehtia.

Mehiläiset ovat kauniita!


En sano tätä vain siksi, että olen mehiläishoitaja, vaan siksi, että niiden väritys on oikeastikin mielestäni niin pirteä, voimaannuttava suorastaan. Jokainen rotu on eri näköinen ja värinen, millä enemmän keltaista, toisella on jopa oranssiin vivahtavia sävyjä. Toki, myönnettävähän se on, pidän kovin touhukkaista, ahkerista mehiläistytöistäni... joten voihan se olla, etten ole täysin puolueeton tässä kauneusarviossani...


Halusin keittiöön pirteyttä ja siitäpä se sitten lähti ajatus pyörimään.

BEE HOME -mehiläisesiliinojen malli syntyi tammikuun pakkasten aikana.

Värjäilin erilaisia kankaita ja vihdoin löysin mielestäni kivan kuosin. Mehiläisiä siihen tietenkin piti vielä saada ja taskuun mehityttösiä sitten sijoitin tekstiilivärillä painaen.

Paksua puuvillaa, jotta kestää roiskeen ja kaksi, hikistä ompelua, merkin suunnittelua, nauhojen väsäämistä ja siinä se sitten oli. Resepti essuun oli valmis!


Mehiläisessujamme löydät Hunajakammarin Tuottajatorilta, Siilinjärveltä. Voit kysellä myös sähköpostitse: Ota yhteyttä